Gastro

Superlocal proposa gastronomia de proximitat i pizzes artesanes davant del mar

Carta per compartir amb interiorisme basat en el reciclatge, són l'aposta de gastronomia healthy al nou Port Olímpic

Plat de la carta del Superlocal

Barcelona

Un restaurant que fusiona sostenibilitat, proximitat i sofisticació. Dissenyat per ser un referent a la cuina local, Superlocal aposta per reduir l'empremta de carboni i donar suport al comerç local, seleccionant acuradament els seus proveïdors, la gran majoria ubicats en un radi de 99,99 km.

Superlocal es distingeix per una carta pensada per a ser compartida, amb múltiples opcions fresques i de temporada que destaquen per la seva autenticitat i respecte pels ingredients locals. Des de plats com l'amanida de kale amb amaniment d'anacards, fins al suquet de nyoquis amb cranc de Vilanova, cada creació culinària reflecteix un compromís amb la sostenibilitat i el respecte a la tradició. A més, la carta inclou opcions flexivegetarianes que rescaten "això de tota la vida" amb un toc contemporani.

“Es tracta de treballar els productes de temporada que ens són propis, i elevar-los a un segment gastronòmic superior” – explica Ramon Rodríguez, CEO de Pantea Group.

“Superlocal redefineix la cuina de proximitat i la completa amb pizzes artesanes i cocteleria creativa –afegeix la seva sòcia Pla Pishkoohani, també CEO– volem que la gent de Barcelona torni a gaudir davant del mar, en clara connexió amb l'esperit mediterrani que tan bé defineix el lifestyle d'aquesta ciutat”, conclou.

SuperPizzaLocal: La pizzeria artesana al costat del mar

Superlocal compta amb un espai independent i vibrant: SuperPizzaLocal. Una opció ràpida i deliciosa, amb pizzes artesanes també per emportar i gaudir passejant pel Port Olímpic oa peu de platja. Pizzes fetes amb cura, clàssiques o innovadores, que se sumen a l'aposta pel millor producte local, seleccionat i tractat amb cura i passió.

Superpizza

Superpizza

Còctels frescos, sensorials i creatius per sentir l'esperit mediterrani

La carta de còctels de Superlocal està desenvolupada per Alfredo Pernía i Adriana Chia de Bespoke Mixology Art. La seva singularitat és un entorn de fusió amb el Mediterrani i una carta de combinats sofisticada, de proximitat i sostenible, en línia dels valors diferencials de Superlocal.

Els mixòlegs de Superlocal utilitzen ingredients majoritàriament frescos i locals. La carta combina clàssics reinventats amb begudes innovadores i plenes de creativitat. L'objectiu és sorprendre el comensal i fer-lo gaudir amb el paladar i amb els cinc sentits. En un context de pura essència mediterrània, les presentacions estan dissenyades acuradament per ser visualment atractives i les aromes s'equilibren per complementar l'oferta gastronòmica de Superlocal, per celebrar la proximitat, la sostenibilitat i l'art de la mixologia.

Interiorisme amb materials reutilitzats

El disseny interior segueix la mateixa filosofia: materials reciclats i reutilitzats. Des d'un llum fet amb ampolles de plàstic fins a una taula ovalada de deixalles de fusteria. L'interiorisme de Superlocal és una obra mestra que combina sostenibilitat, proximitat i una connexió profunda amb la comunitat local. Cada detall en el disseny del restaurant reflecteix un compromís amb el medi ambient i amb els recursos locals, creant un espai acollidor, sorprenent i també ecològic i significatiu.

L'interior es basa en una filosofia de reciclatge i reutilització, amb materials recuperats per crear un ambient que fusiona allò tradicional amb allò modern. Les làmpades, d'ampolles plàstiques reciclades, donen un toc innovador i ecològic. Les taules ovalades, creades a partir de deixalles de fusteria, destaquen l'enfocament a l'economia circular i la reutilització de materials.

El mobiliari està fet de fusta i d'acer inoxidable reciclat, així com els sanitaris, que integren elements d'alta durabilitat i baix impacte ambiental. Per enriquir l'experiència visual i sensorial, la decoració inclou elements artístics creats per talents locals, com ara ceràmiques i peces ornamentals que afegeixen un toc personal i autèntic a l'ambient.

Superlocal

Superlocal

Un espai multifuncional sempre a punt

L'espai, davant del mar, amb terrassa i espai interior i amb una capacitat per a 250 comensals asseguts i 400 dempeus, es converteix en una aposta segura tant per a barcelonins com per a visitants. Superlocal s'adapta durant tot el dia a tota mena de comensals: parelles, amics, trobades en petit comitè, així com a esdeveniments de gran format que requereixen gastronomia local de qualitat. L'amplitud horària de l'establiment i la cuina all-day-menu s'alien amb un entorn privilegiat per impulsar el nou Port Olímpic des de la gastronomia saludable i autòctona.

El preu ronda els 40-50 euros per persona.