Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

"Si el Barça hagués fitxat el que volia, no haguéssim vist tants jugadors del filial"

Al 'Què t'hi jugues! parlem amb el tigre Jaume Creixell sobre la situació del Barça, Hansi Flick i els jugadors del planter

"Si el Barça hagués fitxat el que volia, no haguéssim vist tants jugadors del filial"

"Si el Barça hagués fitxat el que volia, no haguéssim vist tants jugadors del filial"

20:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1726054316529/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'aturada de seleccions ha permès analitzar la situació del club, el treball de Hansi Flick, fer un balanç del mercat de fitxatges i fer una radiografia dels jugadors lesionats que, de mica en mica, van incorporant-se amb el grup. Al 'Què t'hi jugues! analitzem tot plegat amb el tigre Jaume Creixell.

Creixell lamenta que la gent parli malament de l'exentrenador del Barça: "Ara li 'foten' merda al Xavi. No teniu vergonya! No pots tenir jugadors en contra. Si aconsegueixes que estiguin amb tu i facin un cop de cap a la paret, no tens cap problema. Això no passava amb Xavi, i Hansi Flick ho ha aconseguit i ara té una pinya sensacional. Els jugadors estan amb ell, però compte, a mi no m'enganyeu. El que no corria al meu equip, es moria a la banqueta".

L'exentrenador dona gràcies a la fornada de futbolistes que han sortit de La Masia: "Com que no podem fitxar, hem tingut la sort que ha sortit el ramillet de cracks que els han fet jugar i ho han aprofitat. Han demostrat que els nois del planter poden jugar a primera divisió. Però això és un equilibri entre els joves i els que tenen més recorregut i ha d'haver-hi sota, cavall i rei. Si el Barça hagués fitxat el que volia, no haguéssim vist tants jugadors del filial".

També té clar qui ha de suplir la baixa de Bernal: "Des que es va lesionar en Marc Bernal, la posició l'ha d'ocupar Marc Casadó perquè des dels 13 anys ha estat jugant allà. Estic boig perquè torni Gavi. Aquests nanos ens trauran les castanyes del foc".

Finalment, assegura que el petit dels Williams hagués estat un bon fitxatge, però té confiança en Ansu Fati: "Nico és un jugador que hagués anat bé. Tant de bo l'Ansu tingui sort. Ara ha de tenir continuïtat i jugar a futbol. Quan va sortir, vèiem el món per un forat".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00