Ocio y cultura

Uber es converteix en patrocinador oficial de LOS40 Music Awards Santander 2024

La plataforma, de la mà de LOS40, oferirà experiències úniques als seus usuaris, com a activacions especials de la mà d'alguns dels millors artistes

Los40 Music Awards

Barcelona

Uber i LOS40 han anunciat un acord de col·laboració pel qual la plataforma es converteix en patrocinador oficial de LOS40 Music Awards Santander 2024.

LOS40, l'emissora musical més escoltada d'Espanya i que forma part del grup PRISA, organitza anualment els premis per reconèixer els millors artistes nacionals i internacionals del panorama musical. Aquest any la gala tindrà lloc a l'icònic Palau Sant Jordi de Barcelona amb motiu del 100è aniversari de la ràdio, i se celebrarà el proper 8 de novembre.

Uber s'uneix a la celebració musical més important de l'any no només com a facilitador de transport, sinó com a soci estratègic que oferirà experiències úniques als seus usuaris, com a activacions especials de la mà d'alguns dels millors artistes o sorteigs exclusius per portar a usuaris a viure l'experiència de LOS40 Music Awards Santander 2024.

A més d'encarregar-se del trasllat dels artistes al sopar de nominats, la gala de lliurament de premis i l'after party de l'esdeveniment, Uber comptarà amb una àrea exclusiva a la catifa vermella per a l'arribada de tots els convidats. Així mateix, desplegarà a Barcelona una flota de vehicles personalitzats amb un vinilat especial de LOS40, destacant així la col·laboració entre les dues marques.

“Estem emocionats de ser el partner de mobilitat exclusiu dels 40 Music Awards Santander 2024 a Barcelona, l'esdeveniment musical de l'any al nostre país. Aquesta col·laboració no només reforça el nostre compromís amb la música i la cultura, sinó que també va de la mà del nostre objectiu de continuar consolidant-nos a una de les ciutats més importants per al nostre negoci a Espanya”, va afirmar Felipe Fernández Aramburu, director general d'Uber a Espanya i Portugal.

“Per a una marca global de música com LOS40 és un orgull comptar amb un partner estratègic present internacionalment. L'aposta de socis com Uber per sumar-se a la cultura i la música reforça la nostra visió al voltant d'aquesta i les comunitats que vertebra. En el nostre cas la comunitat a Espanya i Hispanoamèrica al voltant de la música d'èxit, que mai abans no havia estat tan unida com fins ara gràcies a la família de LOS40", va comentar Vicent Argudo, director de Música de PRISA.

Aposta per la música

El patrocini de LOS40 Music Awards Santander 2024 suposa un pas més en l'aposta d'Uber per la música, i reforça el posicionament de la plataforma com a partner de referència en mobilitat als sectors de l'oci i la cultura espanyols.

Durant els darrers anys, Uber ha dut a terme nombroses col·laboracions i iniciatives per impulsar la seva estratègia d'aposta per aquest territori. Durant els darrers anys, la plataforma ha col·laborat amb esdeveniments musicals i d'oci com MadCool o WAH Madrid.

Los40 Music Awards

Los40 Music Awards