Què t'hi jugues!

Girona FC 1 - 4 FC Barcelona | El Barça goleja al Girona i continua com a líder invicte

Un doblet de Lamine, un gol de Olmo i un altre de Pedri mantenen al Barça com a líder abans de l'estrena a la Champions

Barcelona

FINAL. El Barça s'emporta els tres punts del derbi català gràcies al doblet de Lamine i als gols de Dani Olmo i Pedri. Continua líder i invicte de la lliga amb 15 punts. La setmana vinent, comença la champions: el Barça visita al Mònaco i el Girona al PSG.

MINUT 90+5. Targeta groga a Stuani per protestar.

MINUT 90+1. Targeta groga a Portu i Lamine per encarar-se. Tot seguit, Lamine abandona el terreny de joc i entra Gerard Martín.

MINUT 90. Sis minuts de temps afegit

MINUT 86. Targeta vermella directa a Ferran Torres. El valencià fa una trepitjada molt dura a Solís. L'àrbitre no dubta i l'expulsa. També han vist targeta groga Portu i Raphinha per una baralla.

MINUT 84. Últim canvi al Girona. Marxa Francés i entra Arnau Martínez.

MINUT 82. A punt de marcar Pau Víctor! Jugada individual de l'ex del Girona, que acaba amb un tir amb rosca que marxa llepant el pal llarg.

MINUT 79. GOOOL DEL GIRONA. Passada a l'espai per Portu, que dribla a Ter Stegen i fa la passada de la mort perquè Stuani faci a plaer el gol de l'honor.

MINUT 70. Doble canvi també al Girona. Marxen Tsygankov i Abel Ruiz, i entren Stuani i Van de Beek

MINUT 69. Doble canvi al Barça. Marxen Pedri i Lewandowski, i entren Pau Víctor i Ferran Torres

MINUT 63. GOOOOOL DEL BARÇAAAA!!!! PEDRIIII!!!! Passada filtrada espectacular de Marc Casadó, rep Pedri dins l'àrea. dribla a Gazzaniga i fa el quart del partit. El Barça retorna els quatre gols que el Girona va fer-li l'any passat al conjunt blaugrana.

MINUT 61. Segon canvi al Barça. Marxa Cubarsí i entra Héctor Fort.

MINUT 60. Canvi al Barça. Marxa Dani Olmo, aprarentment lesionat, i entra Eric Garcia.

MINUT 58. Una altra del Barça! Contraatac blaugrana que culmina Lamine amb un tir creuat, amb l'interior, des del vèrtex de l'àrea, que desvia Gazzaniga a córner.

MINUT 55. Quina ocasió pel Barça! Lewandowski rep per darrere de David López, encara a Gazzaniga, que atura el primer tir i, en el refús, David López allunya la pilota quan el polonès es dirigia a empènyer-la.

MINUT 53. Doble canvi al Girona. Marxen Bryan Gil i Danjuma, i entren Asprilla i Portu.

MINUT 46. Quin inici del Barça. Al primer minut de la segona meitat, passada picada per Olmo a l'esquena de la defensa, el de Terrassa controla i, pràcticament sense angle, creua la pilota amb un obús imparable per Gazzaniga.

MINUT 46. GOOOOOOOOL DEL BARÇAAAAA!!!! DANI OLMOOOOOO!!!

Arrenca la segona meitat a Montilivi sense canvis.

DESCANS A MONTILIVI!

MINUT 45. Hi haurà 4 minuts d'afegit a Montilivi.

MINUT 45. ANUL·LA EL PENAL EL VAR! La pilota arribava a la mà d'Íñigo Martínez després que la toqués Balde.

MINUT 44. PENAL PEL GIRONA. MANS D'ÍÑIGO MARTÍNEZ DINS L'ÀREA!

MINUT 43. ATURADA ESPECTACULAR DE TER STEGEN A BRYAN GIL SOBRE LA LÍNIA DE GOL!

MINUT 35. GOOOOOOOOL DEL BARÇA!!!! GOL DE LAMINE YAMAAAAAAL!!!! REMATA A PLAER EL REBUIG DE LA FALTA LATERAL SERVIDA PER RAPHINHA I FA EL SEGON PELS DE FLICK!!!!

MINUT 29. GOOOOOOOOL DEL BARÇA!!!! GOL DE LAMINE YAMAAAAAAL!!!! Gran pressió del davanter blaugrana sobre David López, que es fa un embolic i permet la recuperació del de Rocafonda per obrir la llauna!

MINUT 28. FORA LA REMATADA DE BALDE! Bona mitjavolta dins l'àrea del lateral blaugrana!

MINUT 25. Falta a favor del Barça al vértex de l'àrea!

MINUT 20. Intercanvi de cops entre tots dos equips! Ocasions clares a totes dues àrees, a càrrec de Balde i Bryan Gil!

MINUT 16. Atura Ter Stegen el xut llunyà de Miguel.

MINUT 13. Falta molt contundent de Blind per aturar la conducció de Dani Olmo. Muñiz Ruiz li perdona la primera groga del partit.

MINUT 9. No pot rematar Abel Ruiz la centrada de Bryan Gil i la pilota va directament fora!

MINUT 8. Passada a l'espai de Lamine per a Koundé, que estavella el xut en Blind i serà córner pel Barça.

MINUT 5. Primera aproximació del Barça! Rematada de Lamine, que aprofita la conducció dins l'àrea de Pedri, i atura Gazzaniga en dos temps.

ARREEEEENCA EL PARTIT A MONTILIVI!

També tenim ONZE DEL GIRONA! Gazzaniga; Miguel, Blind, David López, Francés; Iván Martín, Solís; Bryan Gil, Danjuma, Tsygankov i Abel Ruiz.

TENIM ONZE DEL BARÇA! Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Íñigo Martínez, Balde; Pedri, Olmo, Casadó; Raphinha, Lamine Yamal i Lewandowski!

Cinquè partit de l'era Flick! El Barça visita Montilivi a les 16:15 de la tarda, en un partit especial per a Robert Lewandowski, que arriba als 100 partits amb la samarreta blaugrana.

BONA TARDA A TOTS I TOTES! ÉS TARDA DE BARÇA! ÉS TARDA DE MOGUTS!