Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les notes de la golejada del Barça a La Cerámica contra el Villarreal (1-5)

Lluís Flaquer posa notes a la victòria del FC Barcelona contra el Villarreal

Les notes de la golejada del Barça a La Cerámica contra el Villarreal (1-5)

Les notes de la golejada del Barça a La Cerámica contra el Villarreal (1-5)

02:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727094839504/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona està imparable a la Lliga amb 18 punts de 18 possibles. Aquest cap de setmana ha aconseguit una golejada a La Cerámica contra el Villarreal (1-5) amb un doblet de Robert Lewandowski, un altre de Raphinha i un gol de Pablo Torre. Això sí, el partit també ha deixat una mala notícia, la greu lesió al genoll de Marc-André Ter Stegen, que es perdrà el que queda de temporada. Avui al 'Què t'hi Jugues!', Lluís Flaquer ha posat notes a aquest triomf del Barça.

Excel·lent: El click de Flick

"En només un mes de temporada oficial, el Barça ja és reconeixible. Canvien els noms, hi ha rotacions, juguen futbolistes sense experiència, i veus al Barça de Flick. Els segells ja són innegociables. Pressió, línia defensiva molt avançada, atacar els espais quan apareixen, generar infinitat d’ocasions, buscar gols i més gols i més gols. Tots saben a què vol jugar Flick. Aquest anar tots a una és una benedicció. Flick ha trobat el click. I en un mes ha disparat l’orgull culer al voltant d’un equip divertit, fidel a una idea i al que cada partit de Lliga que juga... se li multipliquen les expectatives".

Notable: la renovada fam de Lewandowski

"Flick ha dissenyat un ecosistema per a evitar-li desgast i potenciar el que s'espera d'ell: que faci gols. Si la temporada passada se’l veia malhumorat i poc participatiu, enguany els companys el busquen de forma constant. Al llarg dels partits són nombroses les accions en què té opció de rematada. Dels 22 gols que suma l’equip en Lliga, el polonès n’ha marcat 6. També és bona notícia que, tot i ser punt i final en la cerca del gol, no existeixi Lewidependència".

Progressa adequadament: l'aportació de la segona unitat

"I diem segona quan, en condicions normals, els Gerard Martín, Sergi Domínguez i companyia haurien de conformar la tercera. Però ahir, amb zero experiència a l’elit, són titulars en un dels camps més complicats de Primera i executen amb èxit la idea atrevida del seu entrenador. Davant la manca d’efectius i el desgast acumulat, Flick va ser agosarat i va obtenir premi. Ha sumat al vaixell als Gerard, Sergi o Pablo Torre, futbolistes que li han demostrat que el poden ajudar amb garanties".

Suspens: la baixa de Ter Stegen

"La lesió del capità és de les que marquen temporades. Per la posició i rol que ocupa i pel salt de qualitat entre l’alemany i els seus suplents. Flick té la nostra màxima confiança per com ha resolt les moltes adversitats que ha afrontat fins ara, però solucionar la porteria sense Ter Stegen és ja el repte dels reptes, fins al punt que no queda una altra que anar al mercat. Flick és el primer en saber que no pots afrontar el que resta de temporada amb Iñaki Peña, Astralaga i Kochen. El tècnic ha resolt amb èxit les moltes baixes, però arreglar això de Ter Stegen passa a ser responsabilitat de Deco. Tal i com han anat les coses, a Flick el club... li deu almenys una".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00