Aquí Catalunya
Política

Míriam Nogueras: "On és Illa? On són PSC i ERC? Defensant els interessos de Catalunya, no"

La portaveu al Congrès de Junts assegura que no els hi agradaria no quedar-se sols en "la lluita pels interessos de Catalunya" a Madrid

La portaveu de JuntsXCat al Congrés, Míriam Nogueras, a l'Aquí Catalunya

Barcelona

La portaveu al Congrès de Junts per Catalunya ha analitzat a l'Aquí Catalunya la decisió del no als objectius de dèficit: "Pregunto a Salvador Illa on està, per què el que fem amb 7 vots aquí a Madrid és per defensar Catalunya i el primer hauria d'estar-hi defensant Catalunya és el mateix president"

Missatge a ERC: "El que ens pressionen que és una molt bona proposta, fa 10 anys criticaven que cada 100 euros de dèficit l'estat se'n quedaven 82 i les CCAA se'n queden 18. I ara hem d'aplaudir la proposta que es queda 96 de cada 100 i per repartir només es queda un 4%. Qui fa aquesta proposta al Parlament de Catalunya el 2014 és ERC. La proposta actual és encara pitjor que la de 2014".

No volen estar sols: "Demanem que les iniciatives es presentin ha de ser una iniciativa que millor la situació de l'administració catalana. Ens agradaria no quedar-nos sols, no fer aquesta lluita sols, els interessos de Catalunya entenem que els defensen ERC i el PSC i ens preguntem on són. Defensant els interessos de Catalunya no".

Defensa la posició de Junts: "No estem aquí per donar suport acrític a un govern, això ja s'ha fet, la nostra metodologia és diferent. La gent no ens vota perquè ens conformem. La prova que era una proposta millorable és que, mantenint la posició, l'han retirat després. Som l'únic partit que no va signar un acord d'estabilitat. Vam signar que negociarem peça a peça, tall a tall. Es qüestiona Junts i no que durant quatre anys s'ha fet tot el contrari, suport acrític a canvi de res, i no ha servit de res".