Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Szczesny i Keylor Navas, els dos noms per substituir a Ter Stegen

Al 'Què t'hi Jugues!' expliquem l'última hora a la porteria del Barça

Szczesny i Keylor Navas, els dos noms per substituir a Ter Stegen

Szczesny i Keylor Navas, els dos noms per substituir a Ter Stegen

11:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727262222055/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest diumenge Marc-André Ter Stegen va dir adeu al que queda de temporada. El porter alemany del FC Barcelona va patir una greu lesió al partit contra el Villarreal, una ruptura completa del tendó rotulià del genoll dret, ja ha estat intervingut, però estarà lluny dels terrenys de joc entre sis i nou mesos. El segon porter blaugrana és Iñaki Peña, però el Barça ha decidit, si pot, fitxar un porter per tal de substituir a Ter Stegen.

El FC Barcelona, doncs, té dos noms sobre la taula com a possibles substituts de Marc-André Ter Stegen. El primer és el de Wojciech Szczesny, porter polonès de 34 anys i que és el preferit per fitxar pel conjunt blaugrana. L'exporter de l'Arsenal i de la Juventus, es va retirar aquest passat estiu després de rescindir el contracte amb la Juventus i amb qui ahir ja hi va haver converses, tal com explicaven fonts properes al jugador.

Així doncs, han començat els contactes entre el Barça i el porter polonès i el veuria bé despenjar els guants i tornar a competir. Ara mateix Szczesny és a Marbella perquè hi té una casa, i a Hansi Flick ens consta que li agrada; de fet, del que es pot fitxar ara és el que més li agrada. El porter polonès, que va ser el titular amb Polònia a l'última Eurocopa i porter titular de la Juventus l'última temporada, és molt amic també de Robert Lewandowski, amb qui han coincidit a la selecció i es porten realment bé. Szczesny, doncs, és l'escollit com a recanvi de Ter Stegen, però s'ha de veure si el Barça pot tancar aquesta operació.

La segona opció pel Barça és la de Keylor Navas, que al desembre farà 38 anys. Agrada bastant també al FC Barcelona, però per darrere de Szczesny. Navas actualment no té equip, però s'està entrenant amb el Saprissa de Costa Rica, i els que estan a prop d'ell diuen que està molt en forma, que es cuida molt i que ell posaria totes les dificultats per venir al Barça.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00