Fútbol

Míchel: "Aprovo el rendiment dels meus jugadors contra el Rayo"

El tècnic va remarcar que als seus només els va faltar "el gol"

GIRONA, 25/09/2024.-Los entrenadores del Girona Michel Sánchez y del Rayo Vallecano Iñigo Pérez, durante el partido de la jornada 7 de LaLiga este miércoles en el estadio Municipal de Montilivi.-EFE/ Siu Wu / Siu Wu (EFE)

GIRONA

Només va faltar el gol: “Hem fet moltes coses bé. Hem anul·lat la pressió del Rayo i s'han fet enrere, pocs equips ho poden fer. Ens ha faltat fer el gol. No ens han generat res. Aquesta és la nostra realitat. Estic content pel partit dels meus jugadors".

Content amb el rendiment: "L'equip ha merescut guanyar, el rendiment de l'equip avui ho aprovo. No en tinc cap dubte. Ens ha faltat qualitat i determinació a dalt. Hem generat prou per guanyar avui”.

Més opcions de gol que a València: “Després de València estava preocupat perquè no vam generar res. Avui no ha estat així. Avui hem generat. Hem tirat poc, encara que 3 són molt clares. El potencial ofensiu que tenim hauríem d'haver xutat 25”.

Tensió a la banda: “No penso que avui sigui un partit més important que els altres. No estava més nerviós del compte. Els jugadors ja em coneixen i sempre tinc aquesta energia".

Els canvis: “Que hi hagi cinc canvis no vol dir que els hagim de fer tots cinc. Crec que a nivell d’estructura estavem bé. Amb Stuani volia punt de remat i amb Gabri volia més joc per dins”.

Misehouy: “Misehouy sap que amb pilota és molt i molt bo. Estem contents amb el dia a dia, és un actiu del club i crec que anirà a més”.

Asprilla: "Li vam donar el 10 a Asprilla i vaig pensar que ens vam equivocar. Això s?ha de guanyar, però tinc clar que serà un gran futbolista. És un bon xaval que anirà a més. Les xerrades que tinc amb ell li han anat bé. Pot jugar per dins i per fora”.