Moguts pel Barça

CA Osasuna 4 - 2 FC Barcelona: Es trenca la ratxa gairebé històrica a la Lliga

Els gols de Pau Víctor i Lamine Yamal no han estat suficients per capgirar el marcador

Barcelona

FINAL. El Barça perd els primers punts de la temporada a El Sadar. Les rotacions massives de Hansi Flick no han funcionat i l'equip ha acabat patint una golejada, tot i els gols de Pau Víctor i Lamine Yamal. L'equip continua líder, això sí, amb 21 punts.

MINUT 89. GOOOOL DEL BARÇA! GOOOOL DE LAMINE YAMAL. Xut màgic de Lamine Yamal per retallar distàncies al final del partit

MINUT 86. I marca el quart l'Osasuna. Fuetada davant de l'àrea de Bretones, impossible per l'aturada d'Iñaki Peña

MINUT 83. Gran aturada d'Iñaki Peña al xut de García. Sergio Domínguez haurà de marxar del terreny de joc per molèsties físiques

MINUT 76. Alejandro Balde fa una carrera en solitari, però un defensor li pren la pilota i no aconsegueix crear una ocasió. La pilota surt per la línia de fons i l'Osasuna traurà de porta.

MINUT 72. Gol de l'Osasuna, marca Budimir de penal! Gerard Martín ha provocat un penal que dificulta la remuntada del Barça

MINUT 66. A punt de fer l'empat Ferran Torres! Bona jugada del davanter del Barça, però en el moment de la rematada, Sergio Herrera l'atura

MINUT 58. Hansi Flick fa els primers canvis del partit i fa que entrin les dues bales de les bandes: Lamine Yamal i Raphinha. Marxa el golejador, Pau Víctor, i Pablo Torre.

MINUT 56. Pablo Torre envia una passada perillosa des de la vora de l'àrea, però un defensor de l'Osasuna reacciona a l'últim moment i evita el perill.

MINUT 54. GOOOOOOL DEL BARÇA! MARCA PAU VÍCTOR! Sergio Herrera es precipita en la sortida de pilota, Pau Víctor caça la pilota i aconsegueix retallar distàncies al marcador

MITJA PART. El Barça marxa al descans perdent (2-0) a El Sadar amb gols de Budimir i Bryan Zaragoza. La unitat B no està funcionant, veurem que prova de fer Flick per donar-li la volta. Dels jugadors que escalfen Lamine Yamal ho fa amb més intensitat

MINUT 45+1. Koundé té l'última oportunitat de la primera part,però el seu remat de cap no es converteix en gol

MINUT 45. Pablo Ibáñez es desmarca dins de l'àrea i remata al primer toc, peró el seu xut surt desviat més enllà del pal esquerre.

MINUT 42. Pau Víctor centra l'àrea, però la pilota passa molt a prop de Sergio Herrera, que aconsegueix blocar.

MINUT 35. Ara és el Barça qui porta el protagonisme en atac.

MINUT 27. EL SEGON GOL D'OSASUNA. Marca Bryan Zaragoza, que evita el fora de joc i aconsegueix batre la porteria d'Iñaki Peña per segona vegada.

MINUT 25. Lewandowski intenta enviar una passada de vaselina a Pau Víctor, però Sergio Herrera reacciona bé sortint de la porteria per interceptar-la.

MINUT 17. GOL D'OSASUNA. Marca Ante Budimir el primer gol del partit, haurà de remuntar el Barça... Una passada bombejada perfecta de Bryan Zaragoza per a Ante Budimir. Salta i connecta un cop de cap fort i precís des de prop directament per la cantonada inferior dreta.

MINUT 9. Bryan Zaragoza intenta enviar una passada rasa a l'interior des de la vora de l'àrea, però la defensa l'aconsegueix bloquejar. La pilota surt fora del terreny de joc i serà córner per a Osasuna.

ARREEEEEENCA EL PARTIT A EL SADAR!

Les dades d'aquest Osasuna-Barça amb Fermín Suárez:

Fermín Suárez analitza Osasuna a 'Moguts pel Barça'

L'entrenadora i analista Juliana Garcia posa avui el focus tàctic en la societat productiva: Lamine - Koundé:

JA TENIM ONZE D'OSASUNA! Vicente Moreno surt amb Sergio Herrera; Areso, Catena, Boyomo, Juan Cruz; Lucas Torró, Ibáñez, Aimar Oroz; Rubén García, Bryan Zaragoza i Ante Budimir

JA TENIM L'ONZE DEL BARÇA! Hansi Flick surt amb moltes rotacions; Iñaki Peña; Koundé, Cubarsí, Sergi Domínguez, Gerard Martín; Eric Garcia, Pablo Torre, Pedri; Ferran Torres, Pau Víctor i Robert Lewandowski

El FC Barcelona visita a partir de les 21h El Sadar, un dels estadis més complicats de la Lliga, on s'enfrontarà a un Osasuna que ha sumat 10 punts de 12 com a local aquesta temporada. El Barça arriba amb bones sensacions al partit, després de sumar 7 de 7 a la Lliga, i per tant, 21 punts de 21 possibles, i els de Hansi Flick volen continuar amb la bona ratxa a la Lliga, el dia abans que es disputi el derbi entre l'Atlético de Madrid i el Real Madrid.