Moguts pel Barça

FC Barcelona 5 - 0 BSC Young Boys: Primera victòria a la Champions amb un festí de gols!

Un doblet de Lewandowski i els gols de Raphinha i Íñigo Martínez donen la victòria al Barça. Han fet el seu debut aquesta temporada Ansu Fati i Frenkie de Jong

FINAL DEL PARTIT! El Barça goleja al Young Boys amb doblet de Lewandowski i gols de Raphinha, Íñigo Martínez i Camara (en pròpia porteria). L'equip de Hansi Flick suma els primers tres punts d'aquesta fase de la lliga de la Champions i es coloca desè a la classificació!

MINUT 81. ARRIBA EL CINQUÈ DEL BARÇA! GOL EN PRÒPIA PORTERIA! Centrada a priori sense perill de Balde des de la banda esquerra i Cámara, intentant allunyar-la, es marca en pròpia. És el primer gol en pròpia porteria del Barça aquesta temporada.

MINUT 74. I arriben els canvis al Barça. Marxen Lamine Yamal i Lewandowski, entren Frenkie de Jong i Pau Víctor. Amb el partit sentenciat, Flick aprofita per donar descans als jugadors que acumulen més minuts. Frenkie s'ha perdut 15 partits per l'última lesió de turmell.

MINUT 72. Més canvis al Young Boys. Marxen Itten i Collery, entren Ganvoula i Virginius.

MINUT 66. A punt de marcar el Young Boys! La conducció de Monteiro ha acabat en un xut que s'ha estavellat contra el travesser, Marc Casadó allunya el perill.

MINUT 64. I arriben els canvis al Barça! Montjuïc ovaciona a Ansu Fati, que debuta aquesta temporada. Entren Ansu Fati i Héctor Fort, marxen Pedri i Cubarsí. Koundé passa a jugar de central i Ansu està situat a la mitjapunta per sota de Lewandowski.

MINUT 58. Fa un doble canvi Rahmen pel Young Boys. Lewin Blum i Ugrinic surten del terreny de joc i entren Zachary Athekame i Cheikh Niasse.

MINUT 51. GOOOOL DEL BARÇA! DOBLET DE LEWANDOWSKI! Després d'un córner servit per Raphinha, Íñigo connecta amb la pilota per deixar-la perfecta per Lewandowski que fa el quart del partit.

MINUT 47. Hadjam fa una carrera en solitari, però un defensor li pren la pilota i no aconsegueix crear una ocasió.

Avui hi ha a l'Estadi Olímpic Lluís Companys 45.097 persones. És la segona millor entrada de la temporada!

L'analista, Fermín Suárez, repassa les dades al descans del partit, aclaparadores cap al Barça:

MITJA PART. El Barça arriba al descans golejant al Young Boys amb gols de Lewandowski, Raphinha i Íñigo Martínez. Partit controlat per l'equip de Hansi Flick, que pot aprofitar per fer canvis i provar a Ansu Fati i a Frenkie de Jong a la segona part.

MINUT 42. Cau Robert Lewandowski després de rebre una entrada dins de l'àrea, però l'àrbitre desaté les protestes dels jugadors. Després de revisar l'acció al VAR, l'àrbitre no xiula penal.

MINUT 38. EL TERCER DEL BARÇA! MARCA ÍÑIGO MARTÍNEZ! Falta lateral que serveix Pedri, i la seva centrada arriba perfectament al cap d'Íñigo Martínez que s'aixeca per sobre tota la defensa suïssa. Posa la setència abans de la mitja part!

MINUT 34. GOOOOOL DEL BARÇA! MARCA EL SEGON RAPHINHA! Pedri fa un bon retall i xuta dins de l'àrea, però el porter del young Boys l'atura. Raphinha caça el refús per enviar la pilota al fons de la xarxa. Partit plàcid pels de Hansi Flick!

MINUT 28. Tir lliure de mitja distància mal executat per Raphinha, que no aconsegueix centrar i envia la pilota fora del camp.

MINUT 8. GOOOOOL DEL BARÇA! GOOOOL DE LEWANDOWSKI! Triangulació a la banda dreta que acaba amb una bona centrada de Lamine Yamal per Lewy. Tot sol remata a plaer a la porteria del Young Boys.

ARREEEEEEEEENCA EL PARTIT A MONTJUÏC

L'analista i entrenadora, Juliana Garcia, analitza la verticalitat i profunditat del Barça al focus tàctic:

ONZE DEL YOUNG BOYS! Patrick Rahmen surt amb Marvin Keller; Hadjam, Tanguy, Aly Camara, Lewin Blum; Colley, Imeri, Lauper, Ugrinic, Monteiro; Itten

ONZE DEL BARÇA! Hansi Flick surt amb Iñaki Peña; Balde, Íñigo Martínez, Pau Cubarsí, Jules Koundé; Pedri, Marc Casadó; Lamine Yamal, Raphinha, Ferran Torres; Robert Lewandowski

El Barça rep al Young Boys l'Estadi Olímpic Lluís Companys a partir de les 21 h, en un partit en què els blaugranes busquen deixar enrere les males sensacions de la primera jornada de la Champions i sumar la primera victòria. Hansi Flick recupera a Frenkie de Jong després de 5 mesos lesionat, però no pot comptar amb Eric Garcia, sancionat.

BONA NIT A TOTS I TOTES! ÉS NIT DE BARÇA! ÉS NIT DE CHAMPIONS! ÉS NIT DE MOGUTS!