Què t'hi jugues!
Fútbol

Jaume Marcet: "Diego Kochen és un dels futuribles a la porteria del Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' repassem l'alineació de juvenils del FC Barcelona

Jaume Marcet: "Diego Kochen és un dels futuribles a la porteria del Barça"

Barcelona

Aquesta temporada Hansi Flick està fent una aposta molt clara pels jugadors joves i formats a La Masia. Sigui per les lesions o sigui per una aposta de l'entrenador, els jugadors joves estan tenint un pes molt important als partits del Barça. En el cas de la porteria, però, el club blaugrana ha decidit fitxar a Szczesny i tot apunta que serà titular per davant d'Iñaki Peña. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat, com sempre, amb l'expert en La Masia, Jaume Marcet.

"Un dels futuribles a la porteria del Barça és Diego Kochen", ha deixat clar Marcet als micròfons de SER Catalunya, qui ha detallat: "per a mi és el porter del futbol base amb més condicions. Va anar convocat amb la selecció absoluta dels Estats Units i va arribar al Barça de molt petit, d'infantil". I sobre l'aposta del Barça pels porters formats a La Masia, Marcet ha opinat: "crec que en el tema de la porteria, és veritat que veure un porter de 17 anys és més complicat. N'hem vist molt pocs jugant a Primera Divisió".

Jaume Marcet ha relatat al 'Què t'hi Jugues!' l'alineació que li sortiria de juvenils del Barça: Diego Kochen; Héctor Fort, Pau Cubarsí, Andrés Cuenca i Landry Farré; Marc Bernal, Pau Prim i Guille; Lamine Yamal, Toni Fernández i 'Dro'. "A la defensa hi ha tres jugadors que ja han debutat amb el primer equip: Héctor Fort, Pau Cubarsí i Andrés Cuanca. Són situacions diferents, perquè un és titular indiscutible, un va entrant i l'altre acaba de debutar", ha explicat Marcet a SER Catalunya.

I finalment, sobre Andrés Cuenca, Jaume Marcet ha explicat: "per mi amb pilota és extraordinari, fins i tot té un punt més d'atreviment que Cubarsí. Té marge de millora en el sentit defensiu, encara està una miqueta per fer, però té 17 anys i això ho pot aprendre. Té l'alçada, la velocitat, el cos i les condicions per ser un gran central. Poc a poc se l'ha d'anar introduint, és un central amb moltes condicions".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.