Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Una temporada bona pel Girona és no patir a la Lliga"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la derrota del Girona a la Champions League contra el Feyenoord (2-3)

"Una temporada bona pel Girona és no patir a la Lliga"

"Una temporada bona pel Girona és no patir a la Lliga"

08:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727956171098/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Girona FC va viure ahir una nit històrica perquè per primera vegada va sonar l'himne de la Champions League a Montilivi. La mala notícia, però, va ser el resultat, ja que els de Míchel Sánchez van perdre contra el Feyenoord (2-3), en un partit on va passar absolutament de tot: va fallar un penal cada equip i dos dels gols que va encaixar el Girona van ser en pròpia porteria.

Els de Míchel Sánchez van fer una molt bona segona part a nivell de joc, però no els hi va servir per poder aconseguir els primers punts a la competició europea. David López va ser l'autor del primer gol del Girona FC a la història de la Champions League i Donny Van de Beek va marcar el segon gol del conjunt gironí. L'altra mala notícia del partit va ser la lesió de Viktor Tsygankov. El jugador ucraïnès va notar una punxada als isquiotibials i Míchel Sánchez va deixar clar en roda de premsa que la lesió "no pinta gens bé".

Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Jofre Mateu. "Crec que fa bé Míchel de treure-li importància als resultats. Tinc la sensació que estem assenyalant molt les absències al Girona, que són grans, però crec que amb els mateixos jugadors estaríem en una situació similar. El Girona la temporada passada va estar molt per sobre; ara està fent un bon joc, estic poc preocupat", ha afirmat Jofre Mateu als micròfons de SER Catalunya.

Per altra banda, Jofre Mateu s'ha mostrat convençut i ha destacat que confia que "la temporada del Girona serà tranquil·la" i ha continuat: "a la Champions ha de gaudir, i ahir va competir contra el Feyenoord. Hi ha coses a polir, però no estic preocupat. El que sí que em preocupen són les baixes, sobretot la més notable és la de Blind, però Tsygankov també és un jugador molt important, esperem que no sigui massa".

Finalment, Jofre Mateu ha recordat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya que "la temporada passada va ser molt excitant" i que "baixar això no serà fàcil" i finalment, ha sentenciat, sobre quins han de ser els objectius del Girona aquest any: "una temporada bona és no patir en Lliga".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00