Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Víctor Sánchez Lladó, exentrenador de Szczesny: "Per qualitat podria entrar demà passat a jugar"

El membre de l'staff tècnic del Shabab Al Ahli Dubai Club i extècnic de la Masia coneix bé el nou porter del Barça de la seva etapa com ajudant de Paulo Sousa a la selecció polonesa

Víctor Sánchez Lladó, exentrenador de Szczesny: "Per qualitat podria entrar demà passat a jugar"

Víctor Sánchez Lladó, exentrenador de Szczesny: "Per qualitat podria entrar demà passat a jugar"

11:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1728041195132/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Wojciech Szczesny ja s'entrena amb el Barça. Aquest dimecres es va oficialitzar el seu fitxatge com a nou porter del club blaugrana, fins el juny del 2025, i avui divendres ja s'ha posat a les ordres de Hansi Flick després dels dos dies de festa que l'alemany ha donat a la plantilla. Encara està per veure el moment en el qual Flick el veu en condicions per situar-se sota pals en un partit oficial, però el polonès ja s'ha posat a treballar.

"Per qualitat podria entrar demà a jugar, però es voldrà tenir certeses que es troba en un bon estat", afirma al 'Què t'hi Jugues' Víctor Sánchez Lladó, extècnic de la Masia i actualment al Shabab Al Ahli Dubai Club com a membre de l'staff tècnic de Paulo Sousa. Sánchez Lladó coneix Szczesny per haver-hi compartit etapa a la selecció polonesa l'any 2021, quan Sousa en fou seleccionador.

"És un porter que amb la seva envergadura cobreix moltíssima porteria. És un bon porter pel que fa la lectura del joc. Evita algunes accions que després poden acabar en gol. La seva morfologia l'ha ajudat a fer la carrera que ha fet", diu Sánchez Lladó, que evita fer comparacions amb Ter Stegen, sobretot pel joc amb els peus: "Pot patir una mica si el comparem amb el millor porter del mon amb el peus, que és Ter Stegen. És un porter solvent, no es complica gaire amb les seves accions. La seva major virtut no és aquesta, sense ser un defecte perquè es defensa prou bé, però no és comparable amb Ter Stegen".

Pel què fa el tema del seu compromís i la seva inactivitat, el tècnic no ho considera un problema per la carrera exitosa que ha tingut: "Nosaltres ho vam viure a una selecció, que és diferent. Per part meva no puc dir que no sigui un jugador treballador. Per les seves manies, el seu dia a dia o costums, com té tot ésser humà, Wojciech ha fet una carrera extraordinària. No crec que sigui un problema el fet de portar uns mesos inactiu. Necessitarà algunes setmanes per posar-se al seu millor estat, però no crec que sigui un problema".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00