Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Un Sitges amb apocalipsi zombi i monjos de Poblet

Programa especial des de la 57ena edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Tot És Comèdia (05/10/2024) | Especial Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges

Tot És Comèdia (05/10/2024) | Especial Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges

52:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1728129918892/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sitges

Un any més, el ‘Tot és comèdia’ ha tornat a Sitges per assistir a la gran festa del cinema de gènere. Des de l’Hotel Melià hem emès un programa especial dedicat a l’edició número 57 del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que fins el 13 d’octubre projecta més de 350 produccions, entre llargmetratges i curts, en les diferents seccions competitives i no competitives del certamen. L'Auditori del Melià, amb la seva gegantina sala d’exhibició annexa és la seu d'un festival que també ocupa altres espais històrics de Sitges, com l’històric Cinema Prado o l’Escorxador, centre cultural que l’ajuntament acaba de renovar. Ens n’ha donat detalls en una conversa al programa l’alcaldessa Aurora Carbonell.

Apocalipsis Z

Amb la col•laboració de l’experti en pantalles Mariona Borrull, el ‘Tot és comèdia’ ha entrevistat el director de cinema barceloní format als Estats Units -on hi ha treballat regularment- Carles Torrens. El cineasta acaba de dirigir ‘Apocalipsis Z. El principio del fin’, una producció de Prime Video que s’estrenarà el 31 d’octubre a la plataforma i que ha tingut la seva première a Sitges. La pel•lícula està basada en les novel•les de Manel Loureiro que narren la irrupció d’un virus que infecta ràpidament la humanitat transformant-los en una mena de zombies. Torrens és un habitual del Festival. Amb el seu anterior film, ‘Animal de companyia’, va guanyar el premi a millor guió.

Marc Recha

Per l’especial ‘Tot ès comèdia’ des del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya també ha passat un dels noms destacats del cinema català, Marc Recha. El director hi ha presentat la seva nova pel•lícula, ‘Centaures de la nit’. Rodada en blanc i negre a Poblet, la història està protagonitzada per un peculiar grup d’invidents, membres d’un casal que estan van de visita al monestir. Un d’aquests membres és l’actor Lluís Soler que dona vida a una persona cega que busca misteriosament alguna cosa en el recinte sagrat, acompanyat per les estranyes aparicions d’antigues amants. Un altre dels seus antics amors és la conductora de l’autobús que els ha dut fins a Poblet que interpreta Montse Germán. Els dos actors també han participat en el programa.

I en el ‘Tot és comèdia’ des de Sitges també hem conversat amb Mònica Garcia, la directora general de la Fundació del Festival. Amb ella hem parlat, entre d'altres temes de l'impuls que donen a noves carreres de futurs realitzadors i realitzadores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00