Moguts pel BarçaMoguts pel Barça

Deportivo Alavés 0 - 3 FC Barcelona: Un hat-trick de Lewandowski fa més líder al Barça i marca el ritme del pitxitxi

El Barça arriba líder a l'aturada de seleccions amb tres punts d'avantatge sobre el Reial Madrid

03:25

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1728232618994/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

FINAAAL. El Barça guanya a l'Alavés (0-3) amb un hat-trick de Lewandowski que porta 8 gols en 5 partits i està en un dels seus millors moments des de que és jugador del Barça. L'equip arriba líder a l'aturada de seleccions amb 3 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid. Ferran Torres ha marxat amb molèsties musculars a l'inici del partit, encara es desconeix l'abast de la seva lesió.

MINUT 86. L'àrbitre treu la segona targeta groga del partit per un jugador del Barça. En aquest cas per Gerard Martín per una forta trepitjada.

MINUT 85. Gol anul·lat per fora de joc de l'Alavés de Mouriño!

MINUT 82. Fa els últims canvis Hansi Flick. Entren Frenkie de Jong i Gerard Martín, marxen del terreny de joc Balde i Íñigo Martínez. Amb aquests canvis, Frenkie està a l'interior i Casadó al migcentre, Eric Garcia passa a jugar de central.

MINUT 78. Bona aturada ara d'Iñaki Peña! L'errada en la sortida de pilota ha provocat una ocasió de perill a la porteria blaugrana.

MINUT 75. Raphinha xuta des de fora de l'àrea, però un defensor aconsegueix bloquejar-lo. Ansu Fati recull un refús i remata dirigint la pilota a la dreta de la porteria, però Antonio Sivera intervé amb una bona aturada.

MINUT 70. Conechny prova un xut llunyà per sorprendre la porteria d'Iñaki Peña, però el porter del Barça reacciona a temps i atrapa la pilota.

MINUT 67. Més canvis al Barça! Surten del terreny de joc Lamine Yamal i Héctor Fort, entren Jules Koundé i Ansu Fati.

MINUT 66. El fora de joc marca la dinàmica del partit. Primer un de Lamine Yamal i a l'acció posterior de Conechny per l'Alavés

MINUT 59. L'Alavés prova una acció d'atac, que queda invalidada per fora de joc de Kike García.

MINUT 55. Prova el xut Stoichkov i Iñaki Peña el bloca. La jugada està anul·lada per fora de joc. Hansi Flick envia a escalfar fins a cinc jugadors: Jules Koundé, Ansu Fati, Pau Víctor, Frenkie de Jong i Gerard Martín.

MINUT 54. Targeta groga per Íñigo Martínez

MINUT 46. Hansi Flick no fa canvis al descans, però Luis Garcia Plaza sí. Marxa substituit Tenaglia i entra Moussa Diarra, que es col·loca com a central a l'esquerra.

Les dades del Fermín Suárez demostren la bona primera part del Barça a Mendizorrotza:

MITJA PART. El Barça arriba al descans dominant el partit clarament gràcies al hat-trick de Robert Lewandowski, que està en un moment de dolç. La part negativa és la lesió muscular de Ferran Torres al minut 4 de partit. Toni Martínez ha marcat un gol a punt del descans, però finalment el VAR l'ha anul·lat per fora de joc.

MINUT 45. Gol anul·lat de l'Alavés! Nahuel Tenaglia envia una centrada lateral dins de l'àrea, i Toni Martinez remata de cap per batre a Iñaki Peña. L'àrbitre després de la revisió del VAR anul·la el gol per fora de joc.

MINUT 32. GOOOOOOL DEL BARÇA! HAT-TRICK DE LEWANDOWSKI! Lewy rep una passada filtrada i, amb un xut creuat, bat la porteria de Sivera. Porta 8 gols en els últims 5 partits!

MINUT 28. Pau Cubarsi ha rebut un cop al cap, que ha provocat que s'aturi el partit. Finalment, després de l'exploració dels metges, el defensa del Barça pot seguir jugant.

MINUT 22. GOOOOOOL DEL BARÇA, DOBLET DE LEWANDOWSKI! En un contraatac, Raphinha es recorre tota la banda esquerra i la deixa en safata per la rematada de Lewandowski. El davanter polonès porta 9 gols a la Lliga, 11 en total aquesta temporada.

MINUT 17. Passada creuada sense èxit que intenta atrapar Carlos Vicente, però la pilota se'n va a línia de fons.

MINUT 7. GOOOOL DEL BARÇA! GOOOOL DE LEWANDOWSKI! En una jugada de pilota aturada, Lewandowski remata de cap, davant la passivitat defensiva del conjunt vitorià, i marca el primer gol del partit. El davanter polonès porta 8 gols a la Lliga, 10 en total aquesta temporada.

MINUT 5. Se'n va lesionat Ferran Torres per una punxada muscular als isquiotibials. No han calgut ni l'entrada dels serveis mèdics que el davanter del Barça ha demanat el canvi. Entra Eric Garcia en el seu lloc.

MINUT 4. Gol anul·lat al Raphinha per fora de joc. La triangulació del Barça havia estat molt bona, però Lamine Yamal estava en fora de joc. El conjunt de Hansi Flick ha sortit molt intens al partit.

ARREEEEENCA EL PARTIT A MENDIZORROZA!

I també amb el Fermín, donem un cop d'ull a les dades del Barça, que reflecteixen el bon inici de curs del Barça de Hansi Flick:

Amb el Fermín Suárez analitzem els perills de l'Alavés:

Avui, el focus tàctic de Juliana Garcia el posem en les accions a pilota aturada, on el Barça està destacant molt positivament:

Analitzem l'11 de Hansi Flick amb els analistes: Jofre Mateu, Fermín Suárez i Juliana Garcia!

ONZE DE L'ALAVÉS! Luis García Plaza surt amb Sivera; Tenaglia, Mouriño, Abqar, Manu Sánchez; Guevara, Blanco, Carlos Vicente, Rebbach; Stoichov i Toni Martínez

ONZE DEL BARÇA! La gran novetat és que Jules Koundé comença des de la banqueta! Iñaki Peña; Alejandro Balde, Íñigo Martínez, Pau Cubarsí, Héctor Fort; Ferran Torres, Pedri, Raphinha, Marc Casadó, Lamine Yamal; i en punta: Robert Lewandowski

El Barça arriba a l'última jornada abans de l'aturada de seleccions amb l'oportunitat de mantenir els tres punts d'avantatge sobre el Reial Madrid si suma una victòria a Mendizorroza davant l'Alabès (16.15h). A la convocatòria encara no ha entrat Szczesny per la falta de rodatge i veurem si Flick dóna descans a algun dels titulars o surt amb l'11 de gala.

BONA TARDA A TOTS I A TOTES! ÉS TARDA DE FUTBOL! ÉS TARDA DE LLIGA! ÉS TARDA DE MOGUTS PEL BARÇA!