Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

El Barça vol allargar el contracte de Montjuïc fins el 31 de març, pero confia en tornar al Camp Nou abans

La vicepresidenta Elena Fort insisteix que el club treballa per tenir l’estadi llest a finals d’any, encara que la tornada amb 62.000 espectadors serà durant el 2025

El Barça vol allargar el contracte de Montjuïc fins el 31 de març, pero confia en tornar al Camp Nou abans

El Barça vol allargar el contracte de Montjuïc fins el 31 de març, pero confia en tornar al Camp Nou abans

10:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1728304596235/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça encara no té clara la data de tornada al Camp Nou. El que sí que té clar és que serà durant el 2025 i que la voluntat és que l'estada a Montjuïc no s'allargui més enllà del 31 de març. Així ho han explicat en una compareixença la vicepresidenta institucional, Elena Fort, i el responsable del projecte Espai Barça, Joan Sentelles.

"El club treballa per tenir l'estadi a punt abans de final d'any", ha dit Fort, encara que minuts després ha explicat que la data definitiva "es pot modular". De fet, Sentelles ha afirmat que els partits començaran "a partir de l'any 25" i ha confirmat que el Barça ha demanat a Barcelona Serveis Municipals (BSM) una pròrroga per poder allargar l'estada a Montjuïc fins al 31 de març, en el cas que sigui necessari.

En la tornada, el Camp Nou encara estarà amb obres i tindrà una capacitat de 62.000 espectadors, 45.000 dels quals seran abonats -"passis", segons el club-, que els socis podran demanar entre l'11 i el 23 d'octubre. En el cas que hi hagi més demanda que oferta, hi haurà un sorteig per adjudicar aquests abonaments. Els 17.700 abonats a l'estadi Lluís Companys la temporada passada (2023/24) no entraran al sorteig i optaran directament al passi, si ho desitgen, ha explicat Elena Fort.

L'estadi tindrà un sistema provisional d'accés, també una il·luminació provisional, els banys definitius i restauració. Pel que fa els preus (per a la mitja temporada i fins al juny), en algunes zones de l'estadi augmenten més del que estava previst inicialment:

-Tribuna: entre 625 i 755 euros.
-Lateral: entre 400 i 463 euros.
-Gols: entre 260 i 355 euros.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00