Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Hi ha una injustícia: que Andrés Iniesta no s'hagi emportat una Pilota d'Or"

Al 'Què t'hi Jugues!' els assistents a l'acte 'Andrés Iniesta: el Juego Continúa' analitzen la trajectòria del futbolista de Fuentealbilla

GRAFCAT9111. BARCELONA, 08/10/2024.- El futbolista Andrés Iniesta durante la rueda de prensa que ofrece este martes en Barcelona en la que explica sus planes de futuro. EFE/Alejandro García / Alejandro García (EFE)

Barcelona

Avui ha estat un matí molt especial per Andrés Iniesta. El futbolista de Fuentealbilla ha anunciat a l'acte 'Andrés Iniesta: el Juego Continúa' que penja les botes i, per tant, deixa el futbol després de gairebé 900 partits a l'esquena. Al 'Què t'hi Jugues!' hem seguit l'acte en directe i hem escoltat alguns dels assistents, persones especials per Iniesta, que han analitzat la trajectòria d'un dels millors futbolistes de la història del FC Barcelona i del futbol espanyol.

"Andrés Iniesta és un referent. És una gran persona, per mi és un amic", ha explicat Sergi Samper als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui va coincidir amb el futbolista de Fuentealbilla durant la seva època al FC Barcelona, i també al Vissel Kobe de Japó, i qui ha continuat: "segurament Iniesta és el millor jugador espanyol de la història, té un talent increïble".

Per altra banda, a 'El Bar' amb Sique Rodríguez i Lluís Flaquer també hem pogut parlar amb persones que han estat importants al llarg de la trajectòria d'Andrés Iniesta com a futbolista. "Per mi Andrés Iniesta és el millor centrecampista de la història", ha deixat clar José Manuel Lázaro, exdirector de comunicació del Barça i qui va treballar a La SER. "Hi ha una injustícia: que Andrés Iniesta no s'hagi emportat la Pilota d'Or", ha afegit Lázaro als micròfons de 'El Bar'.

Un altre dels futbolistes amb qui va coincidir Iniesta al llarg de la seva carrera, com a rival, però també com a company a la selecció espanyola, és Joan Capdevila, qui també ha passat aquest matí pels micròfons de 'El Bar'. "Quan jugava amb ell a la selecció espanyola era un alivi, perquè solucionava tots els problemes", ha deixat clar Capdevila, qui ha sentenciat: "el problema era quan el tenia de rival".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00