Què t'hi jugues!
Fútbol

Omar El Hilali: "Si l'Espanyol m'ofereix un contracte vitalici, aquí em quedo"

Al 'Què t'hi Jugues!' ens desplacem a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i conversem amb el futbolista del RCD Espanyol

Omar El Hilali: "Si l'Espanyol m'ofereix un contracte vitalici, aquí em quedo"

Barcelona

El RCD Espanyol va aconseguir una victòria important aquest cap de setmana per 2-1 contra el RCD Mallorca a l'RCDE Stadium, el triomf número 1.000 del club blanc-i-blau, i va trencar la ratxa de tres derrotes consecutives. Amb aquests tres punts, els de Manolo González han marxat a l'aturada de seleccions sent 14ens a la Lliga amb deu punts, quatre per sobre de les posicions de descens. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem anat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per parlar amb Omar El Hilali, un dels jugadors més importants del conjunt perico, consolidat com a lateral dret de l'equip.

"Veníem deixant bones sensacions a nivell de joc i competitivitat, se'ns encallaven els resultats, però aquesta victòria ens va molt bé per continuar agafant confiança i el treball reculli els seus fruits", ha afirmat Omar El Hilali als micròfons de SER Catalunya, qui ha explicat que aquesta setmana d'aturada de seleccions li està anant bé a l'equip: "ha estat una setmana d'airejar el cap, descansar i agafar forces. D'estar més units si podem encara".

El futbolista, format al planter del club blanc-i-blau, s'ha consolidat com el lateral dret del conjunt de Manolo González, i ell mateix ha afirmat que "la posició que estic jugant ara m'encanta, és on puc treure més potencial". I sobre el tècnic perico, ha explicat: "és un entrenador que ho ve lluitant des de baix, somiant en algun dia entrenar a Primera Divisió. El seu treball i que és una magnífica persona l'ha fet arribar on és ara i espero que estigui molts anys més a l'elit, perquè Manolo González s'ho mereix".

Omar El Hilali ha estat molt contundent quan ha estat preguntat per quan, de petit, el Barça el va voler fitxar: "al Barça li vaig dir que no, jo sóc perico des de petit. Vaig tenir una proposta del Barça abans de venir aquí, i després a cadets, però les dues vegades ni m'ho vaig pensar. El meu cor és perico al 100%, mil per mil".

El futbolista del RCD Espanyol és un jugador molt implicat en la lluita contra el racisme i als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, ha reflexionat: "crec que això no cap al futbol, però tampoc en cap dels àmbits de la vida. No té cap sentit. Tots som persones, tenim sentiments, cor, i tots som iguals vinguis d'on vinguis. Faré tot el que pugui perquè això no passi". I ha explicat també que "als camps vas escoltant coses i el més fàcil és passar perquè el que t'ho està dient veu que no li fas cas i al final deixa de fer-ho".

Finalment, Omar El Hilali ha deixat clar les seves intencions de futur: "si m'ofereixen un contracte vitalici a l'Espanyol, aquí em quedo. Soc molt de l'Espanyol, és el club que va confiar en mi quan jo estava al barri, quan encara no tenia les idees clares. Soc una persona que mai oblida quan algú fa un gest per a tu".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.