Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Motociclismo

Toni Bou: "Toco de peus a terra i guanyar 36 Mundials és molt més del que jo em podia imaginar"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el pilot de trial, campió del món per 36a vegada

Toni Bou: "Toco de peus a terra i guanyar 36 Mundials és molt més del que jo em podia imaginar"

Toni Bou: "Toco de peus a terra i guanyar 36 Mundials és molt més del que jo em podia imaginar"

08:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1728476779093/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

36 vegades campió del món es diu ràpid. Aquesta fita l'ha aconseguit Toni Bou, qui acaba de guanyar el seu 36è mundial al llarg de la seva carrera al món del trial. Però aquesta xifra encara agafa més rellevància si expliquem que, en total, ja són 18 anys consecutius aconseguint el doble títol, indoor i outdoor, cada temporada. Una cosa està clara: Toni Bou, a dia d'avui, no té rival al món del trial. Avui el pilot català de trial ha visitat els estudis de SER Catalunya per explicar als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' com ha viscut aquesta temporada i quina és la clau per aconseguir ser campió del món 36 vegades.

"Tots sortim de zero, cada temporada és més complicada i jo estic a punt de fer 38 anys i els rivals joves apreten moltíssim", ha deixat clar Toni Bou, qui ha continuat al 'Què t'hi Jugues!': "sempre intento guanyar-ne molts, i aquest ha estat un any molt complet. Jo sempre toco de peus a terra i he guanyat molt més del que jo em podia imaginar".

Per altra banda, Toni Bou també ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que l'organització del Mundial ha intentat canviar algunes normes per afavorir la competitivitat i intentar que el pilot català tingués més rivalitat. "No interessa que guanyi sempre el mateix, menys pel que està guanyant, es clar. S'han canviat molts reglaments i s'han fet moltes coses, però és un esport tan complicat que quan arribi un altre pilot guanyarà el que toqui, i sempre serà una qüestió de nivell", ha explicat als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit: "avui en dia tot costa un esforç increïble, tot va al límit, i per molt que el trial sigui minoritari, això no vol dir que no hi hagi nivell".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00