Centenari

Converses de ràdio amb Sergi Mas i Armand Anjaumà

Et convidem a l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona a escoltar la conversa en directe

Converses de Ràdio, amb Sergi Mas i Armand Anjaumà

Barcelona

La celebració del centenari de Ràdio Barcelona a l'antena de SER Catalunya s'incorpora l'espai 'Converses de ràdio', una xerrada on una veu històrica de la nostra emissora parla amb un dels actuals professionals de la casa.

El proper divendres 16 d'octubre a les 16:00 h enregistrarem una d'aquestes converses amb Sergi Mas i Armand Anjaumà des de l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona (Carrer de Casp 6). La xerrada on s'evocaran records radiofònics i es reflexionarà sobre el present i futur del nostre mitjà, està oberta al públic. Per assistir-hi s'ha d'enviar un whatsapp al telèfon 648 83 43 78.

Sergi Mas, comunicador, periodista i presentador, té una dilatada carrera als mitjans, televisió, ràdio i premsa escrita, es va fer molt popular per la seva interpretació al programa Força Barça de José Manuel Lara. En entrevistes Mas ha reconegut que va començar com una broma i que després es va convertir en una de les imitacions més estimades pels teleespectadors.

A Ràdio Barcelona va participar en la versió radiofònica del Força Barça del 1991 al 1997. L'any 1999 amb motiu del centenari del F.C. Barcelona Mas va ser l'autor d'una sèrie de reportatges a Ràdio Barcelona detallant la història del club català. També va participar de l'humor a les etapes de La Ventana amb Gemma Nierga del 1997 al 1999 i posteriorment a l'Hoy por Hoy a la temporada 2016 - 2017.

Armand Anjaumà porta des de fa més de vint-i-tres anys a la Cadena SER participant en diferents espais d'humor, al costat dels seus companys d'Especialistas Secundarios (Íñigo Espinosa i Javier Hernáez). Tot va començar l'any 2000 a La Ventana de Gemma Nierga per passar després a liderar un espai d'humor diari durant 14 temporades a l'antena de SER Catalunya. Col·labora amb Carles Francino des de l'any 2008 i, a banda, també el podem escoltar amenitzant les transmissions de Carrusel.

Más información

Amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00