Gastro

Obre 'Eldelmar-Hermanos Torres', la nova proposa amb sabor mediterrani dels xefs Torres a Barcelona

Els xefs s'han aliat amb Pantea Group per oferir la seva gastronomia de producte i tradició al Balcó Gastronòmic del Port Olímpic de Barcelona

'Eldelmar-Hermanos Torres'

Barcelona

Eldelmar – Hermanos Torres és el nou restaurant dels xefs Sergio i Javier Torres al costat de Pantea Group a Barcelona. Situat al Balcó Gastronòmic del renovat Port Olímpic, 'Eldelmar' ret homenatge a la cuina mediterrània, amb la cuina oberta tot el dia per a un públic ampli de barcelonins i visitants. Amb el mar com a teló de fons, cada plat de la carta captura l'essència d'aquest entorn i explora la tradició culinària de marcada arrel mediterrània. Quan estàs assegut a taula tens la sensació d'estar en un vaixell al mig del Mediterrani, les vistes són espectaculars.

“L'aliança amb els germans Torres va néixer després de ser clients habituals del seu restaurant triestrellat: Cuina Hermanos Torres -explica Pantea Pishkoohani, CEO de Pantea Group- admiràvem no només la seva habilitat culinària, sinó també el seu respecte pels ingredients i el seu enfocament en la tradició mediterrània”.

“Quan es va presentar l'oportunitat d'obrir un nou restaurant al Port Olímpic, sabíem que el Sergio i el Javier eren els socis perfectes per portar aquest projecte a un altre nivell, amb la seva personalitat i el seu toc”, afegeix Ramon Rodríguez, també CEO.

Eldelmar, el toc Torres per a un públic ampli

La cuina d'Eldelmar – Hermanos Torres es dirigeix a un segment ampli de públic i es distingeix per ingredients senzills. A cada plat ofereixen una experiència sensorial amb mínima manipulació dels millors ingredients, per preservar l'autenticitat i el sabor.

'Eldelmar-Hermanos Torres'

'Eldelmar-Hermanos Torres'

Eldemar permet gaudir sobre el mar durant tot el dia amb opcions de vermut, dinar, tarda, sopar i copes, amb una zona de barra que convida a la tan mediterrània sobretaula.

L'aperitiu comença a la barra amb una proposta de raw food, plats amb mínima intervenció que serveixen al comensal per obrir la gana i acompanyar un còctel d'autor o una de les 400 referències de vins seleccionats pel sommelier Xavi Nolla. La carta de vins és un homenatge a les regions vitícoles de la Mediterrània i l'Atlàntic. Vins reconeguts mundialment i de petits productors. La proposta representa més de 20 països de diversos orígens, cultures i climes, tots units per un nexe comú: el del mar.

La carta ofereix una selecció de peixos, carns, aus i arrossos, l'elaboració dels quals juga amb verdures i vins al més pur estil Torres. Entre els plats destacats, l'amanida Cèsar i les patates braves amb toc Torres, el tàrtar de llobarro, l'amanida russa, les croquetes, el suquet de rap i calamar, l'arròs i rossejat de fideus en llauna (en porcions individuals), les costelles de xai, el bacallà, el llobarro i els tàrtars.

Costelles de xai de 'Eldelmar-Hermanos Torres'

Costelles de xai de 'Eldelmar-Hermanos Torres'

"El vespre és una de les apostes que ens fa més il·lusió - coincideixen Sergio i Javier Torres- a Eldelmar tant barcelonins com visitants poden gaudir d'un capvespre únic mirant el Port Olímpic, amb combinats, snacks i platerets davant d'una acollidora xemeneia", conclouen.

La trajectòria de Sergio i Javier Torres està marcada per una evolució constant, que els ha portat a convertir-se en referents de la cuina d'avantguarda, sense perdre de vista la importància de la tradició i el respecte pels productes. A cadascun dels seus projectes, els Germans Torres han demostrat una capacitat única per reinterpretar la tradició amb un enfocament contemporani, fusionant influències de diferents cultures i regions, però sempre mantenint una sòlida connexió amb les seves arrels mediterrànies.

Per ells, la cuina és una forma d'art i una manera de connectar amb les persones a través dels sabors, les textures i les emocions que aconsegueixen despertar als seus comensals. Amb aquest nou restaurant, els xefs continuen reafirmant el compromís amb una cuina que respecta el producte, innova amb tècnica i sempre posa el comensal al centre de l'experiència.

Espai

Eldelmar – Germans Torres pot acollir fins a 80 comensals en un menjador privilegiat amb vistes al Mediterrani.

'Eldelmar-Hermanos Torres'

'Eldelmar-Hermanos Torres'

Preu

El preu mitjà és de 60 euros aproximadament per comensal.

Horari

Cuina

De dilluns a dijous de 13 a 16 h i de 19 a 23 h

Divendres i dissabte, de 12.30 a 00 h

Diumenge de 12.30 a 23 h

Local

De dilluns a dijous de 13 a 1 h

Divendres i dissabte de 12.30 a 2 h

Diumenge de 12.30 a 1 h

Ubicació i contacte

Balcó Gastronòmic, Local 3. Port del Gregal, 18, Sant Martí, 08005 Barcelona

Telèfon de contacte: +34 937 078 098

Èrika García Pujol

Èrika García Pujol

Responsable digital de SER Catalunya. Graduada en periodismo por la Universidad Autònoma de Barcelona...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00