Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les notes de la golejada del Barça contra el Sevilla (5-1)

Lluís Flaquer posa notes al triomf del FC Barcelona contra el Sevilla a Montjuïc

Les notes de la golejada del Barça contra el Sevilla (5-1)

Les notes de la golejada del Barça contra el Sevilla (5-1)

02:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1729515520645/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona continua deixant bones sensacions en aquest inici de temporada. Aquesta nit ha aconseguit una nova victòria a la Lliga, una golejada contra el Sevilla (5-1) amb un doblet de Lewandowski, dos gols de Pablo Torre i un gol de Pedri. Tot plegat el dia que va tornar a jugar Gavi després de superar una greu lesió el genoll, i a les portes d'una setmana clau pel conjunt blaugrana amb els partits contra el Bayern de Munich a la Champions League i al Santiago Bernabéu al Clàssic contra el Real Madrid. Avui al 'Què t'hi Jugues!' Lluís Flaquer ha posat les notes a aquest triomf del Barça contra el Sevilla a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Excel·lent: el retorn de Gavi

"El d’ahir és el moment amb més càrrega emotiva des que el Barça va pujar a jugar a Montjuïc. Un estadi fred com l’Olímpic va posar la pell de gallina en el moment que Pedri posava el braçal de capità a Gavi. El cor amb potes, com el va definir Xavi, torna a sentir-se futbolista. I quin futbolista! Per entrega, caràcter, sentiment i futbol, casa a la perfecció amb el que Flick vol dels seus jugadors. En aquest temps lesionat, s’han consolidat nous referents de la Masia com Lamine o Cubarsí. Cracks, sí, però sense tant carisma ni ascendència com la que s’ha guanyat Gavi entre la culerada. Ídol de molts, referent per tants, futur capità. La quantitat d’emoció en el seu retorn va ser proporcional a quant l’hem trobat a faltar".

Notable: la forma com arribes a la setmana clau

"Et pregunten al mes d’agost quin Barça t’agradaria tenir per jugar aquesta setmana davant Bayern i Madrid i dius que aquest. Obvi, hagués estat ideal no patir lesions, però per com ha quallat la idea, per la versió de gairebé tots els jugadors, pel repertori ofensiu, la concentració en defensa... Flick ha obrat el miracle. Els primers dos mesos de competició els ha afrontat amb els mateixos futbolistes de la passada temporada. Però l’equip, per joc, mentalitat, fam i ànima, és un altre. Ni el més optimista dels culers imaginava que es podia afrontar una setmana com aquesta amb la convicció que ho faràs".

Progressa adequadament: la màgia de Pedri

"El gol d’ahir defineix el seu estat actual. És ell qui treballa per recuperar la pilota. És ell el que arriba a la frontal per, amb cama dreta, rematar a l’escaire. Fa uns mesos, Pedri no hagués tingut ni les ànsies per robar, ni la mentalitat per córrer, i a l’hora de rematar s’hagués imposat la por a fer-se mal. Més enllà d’aquesta acció, partit enorme en la direcció que ja no és excepció. Pedri és de nou Pedri. Ha recuperat la màgia. Toquem fusta, però sembla que aquest cop, ha tornat per a quedar-se".

Suspens: la diferència de només 3 punts amb el Madrid

"Veus jugar al Barça i et diverteixes, veus un equip treballadíssim, amb una línia defensiva que és un espectacle, una fam que no s'esgota, un compromís innegociable... i veus als d'Ancelotti i t'avorreixes, un dibuix que sembla improvisat, una defensa que es redueix a la inspiració de Courtois i uns esforços cada cop més limitats. El joc del Barça, per treball i vistositat, és molt superior al d'un Madrid que ho fia tot al talent individual. Però després mires la classificació i només hi ha 3 punts de marge. Molt poc premi veient el que han ofert fins ara els uns i els altres. Confiem que dissabte, al Clàssic, s'imposi el joc".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00