Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

La RFEF ja estudia aprovar el trasllat del Barça-Atleti de la jornada 18 de LaLiga a Miami

Javier Tebas ja ha iniciat les gestions per a que es concedeixin els permisos. El Barça, a hores d'ara, evita pronunciar-se

La RFEF ja estudia aprovar el trasllat del Barça-Atleti de la jornada 18 de LaLiga a Miami

La RFEF ja estudia aprovar el trasllat del Barça-Atleti de la jornada 18 de LaLiga a Miami

11:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1729595122796/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fonts de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) han confirmat aquest dimarts a la Cadena SER la intenció de LaLiga de Javier Tebas de portar el proper enfrontament entre FC Barcelona i Atlètic de Madrid a terres nord-americanes. La institució, a més, estudia seriosament l'aprovació i creu que amb la Junta Gestora actual té competències per fer-ho. La RFEF ara s'insta a valorar els permisos sol·licitats per LaLiga, que ja ha iniciat les gestions pertinents.

El Barça-Atleti de la jornada 18 ha estat el matx triat per estrenar els partits de LaLiga a l'estranger. Després d'anys de tibantors entre Lliga i Federació, l'acord sembla més a prop que mai i es podria fer realitat el darrer cap de setmana de competició previ al Nadal.

Tot i els primers dubtes sobre la capacitat de l'actual RFEF de donar el vistiplau, ara sense directiva i presidit per una Junta Gestora, des de la institució creuen que legalment és una atribució que poden aprovar. De fet, com ha interpretat el periodista Antón Meana a 'El Bar' d'aquest dimarts, si confirmen que tenen autorització per fer-ho "ho aprovaran". De moment, per primer cop, estan estudiant la proposta.

El canvi de parers s'ha intensificat en haver-hi un canvi en el lideratge de la RFEF després de la sortida de l'expresident Luis Rubiales l'any passat. "És un tema de relacions entre persones. Tebas i Rubiales ho tenien tot judicialitzat. Molts conflictes per competències tant als mitjans com als jutjats. L'equip de Pedro Rocha sempre es va mostrar obert a arribar a acords amb Laliga i estendre ponts", va continuar Meana, que s'ha encarregat d'avançar la notícia al butlletí de la SER de les 11:00h.

Pel que fa a les primeres valoracions dels implicats, només l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) s'ha oposat a aquest pas, encara que sense vot en aquesta mesa. El seu president, David Aganzo, considera que amb aquest calendari no té cap sentit enviar els dos equips a jugar a Miami un 22 de desembre. Sí que hi tenen veu la RFEF, la UEFA i la FIFA, encarregats de donar llum verda a aquesta petició, que ja va ser acollida amb bons ulls pel FC Barcelona durant l'estiu a la gira nord-americana. Ara, el Barça evita pronunciar-se adduint a la manca d'oficialitat en la proposta per part de la Lliga. Segons el club, la patronal encara no ha comunicat a l'entitat blaugrana la seva intenció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00