Què t'hi jugues!

"El Barça és el favorit per guanyar la Lliga"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del Barça davant el Real Madrid (0-4) i la gala de la Pilota d'Or amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado

Barcelona

Victòria de mèrit del Barça al Santiago Bernabéu (0-4). Els de Hansi Flick van arrasar a la segona part del partit amb el doblet de Lewandowski i els gols de Lamine Yamal i Raphinha. El Barça va demostrar ser efectiu en atac, però també en defensa. 12 fores de joc encertats per part de la defensa blaugrana, que va deixar els blancs sense cap opció, amb dos gols ben anul·lats a Kylian Mbappé. Analitzem la victòria i les claus del partit amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado.

El Clàssic de dissabte va arribar a la mitja part en empat a zero. Tot i així, el Barça va mantenir el seu estil i es va acabar imposant de manera contundent. Àlex Delmàs sosté que "és un punt d'inflexió històric. El Barça post-Messi ha acabat. El Barça és el favorit per guanyar la Lliga." Per la seva part, el Moisés Hurtado elogia a l'entrenador: "Soc un gran fan de Hansi Flick." Jofre Mateu afegeix que "aquesta setmana fa una sensació que l'equip pot aspirar a tot".

Un dels que va sorprendre va ser Frenkie de Jong al substituir, a la mitja part, a Fermín. Àlex Delmàs defensa que "la segona part de Frenkie de Jong és molt bona. El partit no demanava a un Fermín." Jofre Mateu i Moisés Hurtado corroboren la gran segona part de l'holandès. Tots els jugadors del Barça van mostrar una gran versió de joc. Delmàs afegeix que "hi ha un treball previ, i no només Xavi Hernández, sinó també de la Masia".

El partit va viure incidents desagradables, com els insults racistes d'uns aficionats del Real Madrid cap a Lamine Yamal, Raphinha i Ansu Fati. Antiviolència s'ha reunit avui per analitzar-ho i la denúncia s'ha ampliat amb la col·laboració de la lliga. A més, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha recalcat que els clubs han de fer un pas endavant. "El Barça no denunciarà el cas per protegir als jugadors", amplia la informació Jordi Martí.

Aquesta nit s'entrega la Pilota d'Or a la capital francesa, Paris. Vinicius és el gran favorit per endur-se el màxim trofeu individual, també Aitana Bonmatí. Per la seva part, Lamine Yamal opta a guanyar el Trofeu Kopa a millor jugador menor de 21 anys. Segons Antón Meana, "per números i assistències, al seu equip i a la selecció, l'hauria de guanyar Jude Bellingham." Jofre Mateu defensa que "a dia d'avui hi ha millors jugadors que Vinicius".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.