Centenari Ràdio Barcelona

Antonio Martínez Asensio i la literatura que marcarà una època

El filòleg presenta la gira 'Un libro una hora' amb motiu del centenari de Ràdio Barcelona de la Cadena SER

Cadena SER

Diuen que la lectura és un viatge que comença a la primera pàgina, però mai acaba. Que li diguin a Antonio Martínez Asensio. Productor professional d'audiollibres, apassionat crític literari i lector empedreït. Però sobretot amant de la bona literatura. Així és Martínez Asensio, que presenta la gira 'Un llibre una hora' pel centenari de la ràdio a Espanya. Ho farà acompanyat pels autors de les obres, una a cada ciutat, i un elenc d'intèrprets de primera gamma.

'Un libro, una hora', amb Antonio Martínez Asensio

Una lectura d'una obra de la col·lecció del locutor, resumida en 60 minuts al pur estil del seu programa. Un club de lectura selecte on el públic podrà intervenir al final i formular preguntes a l'autor. Si els llibres són finestres a altres mons, aquesta gira s'encarregarà d'obrir-les per a qualsevol que hi assisteixi. Amb diverses dates per tot el país, la gira 'Un libro, una hora' arrenca el 18 d'abril a la sala Luis Galve de l'Auditori de Saragossa amb 'Dientes de leche' d'Ignacio Martínez de Pisón.

Àngels Barceló amb Antonio Martínez Asensio a l'estudi principal de la SER a Madrid

Àngels Barceló amb Antonio Martínez Asensio a l'estudi principal de la SER a Madrid

La gran biblioteca de Martínez Asensio

Poques persones gaudeixen de la lectura tant com Antonio Martínez Asensio. El director del programa homònim de la SER, que emet tots els diumenges de matinada, estarà de gira amb 'Un libro una hora' aquest any pels teatres d'Aragó, Castella-la Manxa i Galícia, entre altres regions. Ho farà acompanyat per tres actors i l'escriptor de cada obra com a ambaixador de la comunitat autònoma.

Antonio Martínez Asensio, director de 'Un libro una hora'

Antonio Martínez Asensio, director de 'Un libro una hora' / CADENA SER

Gira 'Un llibre una hora'

La literatura és el diàleg entre l'autor i el lector de l'obra, un intercanvi d'emocions a través de les paraules. Aquesta conversa es podrà dur a terme, literalment, durant aquesta gira 'Un llibre una hora', on els autors de les novel·les estaran presents per parlar-ne i respondre les preguntes del públic. Si no t'ho vols perdre, visita les dates disponibles a entrades.cadenaser.com i a centenariradiobarcelona.cat

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00