Centenari de la Ser

Juan Carlos Ortega, passat, present i futur de la ràdio

L'humorista presenta la gira 'Todo por delante' amb motiu del centenari de la Cadena SER

La nostàlgia ja no és el que era ni qualsevol temps passat va ser millor. Això ho sap de sobres Juan Carlos Ortega, conductor de la gira 'Todo por delante'. El locutor destaca pel seu excepcional talent com a humorista i el seu tarannà comunicador. El seu agut enginy per al radioteatre, la capacitat per jugar amb les paraules i el seu estil sarcàstic li han valgut l'admiració de l'audiència i el seu èxit a la Cadena SER.

'Todo por delante', amb Juan Carlos Ortega

La gala repassarà totes les fites viscudes a la ràdio fins ara, però també tractarà sobre les futures oportunitats i reptes del medi. Ortega ens farà viure moments tant emotius com divertits. Aquest esdeveniment barreja la història de la ràdio amb les ocurrències inèdites del locutor, creant una experiència única.

Juan Carlos Ortega durant l'especial per l'aniversari de Radio Galicia

Juan Carlos Ortega durant l'especial per l'aniversari de Radio Galicia / Anxo Iglesias

Gira 'Todo por delante'

La creativitat i l'humor intel·ligent de Juan Carlos Ortega han contribuït significativament a la seva popularitat i reconeixement a la Cadena SER. Amb cada paraula, aquest còmic ha demostrat amb escreix una habilitat única per crear personatges originals i continguts d'entreteniment. Si no t'ho vols perdre, descarrega la teva invitació a entrades.cadenaser.com i estigues al corrent dels esdeveniments a centenariradiobarcelona.cat

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00