Centenari de la Ser

Nieves Concostrina, la història de la ràdio a viva veu

La periodista presenta la gira '100 años contigo' amb motiu del centenari de Ràdio Barcelona - Cadena SER

Cadena SER

Autèntica, irreverent i sense pèls a la llengua, però sobretot fidel a si mateixa. Així és Nieves Concostrina, conductora de la gira '100 anys amb tu' que arrenca aquest mes. La locutora ha destacat a la ràdio gràcies al seu estil únic i fresc d'explicar la història. Com a periodista i escriptora, és coneguda pels seus relats humorístics i accessibles que capten l'atenció de qualsevol que l'escolti.

'100 años contigo', la ràdio per Nieves Concostrina

Amb múltiples dates previstes per tot Espanya, la gira '100 años contigo' arrenca el 22 de febrer al Complex Cultural San Francisco de Cáceres. Un esdeveniment creat per a l'ocasió del centenari i guionitzat per la Neus Concostrina. A l'estil de la seva popular secció a 'La Ventana', la presentadora guiarà el públic a través de moments històrics de la ràdio, revelant anècdotes i recordant personatges oblidats. Aquest espectacle es converteix en una fita a l'exploració de la història de la ràdio i de la Cadena SER, oferint una oportunitat única per submergir-se en un viatge inoblidable a través del temps i la cultura.

L'escriptora, periodista i col·laboradora de la Cadena SER

L'escriptora, periodista i col·laboradora de la Cadena SER / cadena ser

Fetén Fetén, un duet musical doblement excel·lent

Aquesta gira anirà acompanyada per una banda sonora única, capaç d'embolicar cada relat. Ells són Fetén Fetén, el llenguatge de l'ànima fet harmonia, un duet de joglars del s. XXI. La música d´aquesta singular agrupació presenta una reinterpretació contemporània de la música tradicional i popular feta per instruments del tot inusuals. A més dels instruments convencionals, aquests intèrprets toquen de meravella el xerrac, el theremín, la cadira de càmping i el recollidor, entre d'altres.

Jorge Arribas i Diego Galaz formen Fetén Fetén.

Jorge Arribas i Diego Galaz formen Fetén Fetén. / Fetén Fetén

Gira '100 anys amb tu'

La seva habilitat per combinar informació històrica amb un toc divertit i amè han contribuït a la popularitat i el reconeixement de Nieves Concostrina a la Cadena SER. Si no us la voleu perdre, la gira recorrerà més d'una desena de localitats aquest any, com Las Palmas, Vitòria o Múrcia, entre d'altres. Descarrega les teves invitacions a entrades.cadenaser.com i consulta centenarioser.com per a més informació

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00