Centenari de la Ser

Pere Aznar i altres fites de la comèdia radiofònica

L'humorista presenta la gira '100 años de humor' amb motiu del centenari de Ràdio Barcelona de la Cadena SER

Centenario_ gira humor

Cadena SER

Còmic per antonomàsia i una de les veus més reconeixibles dels caps de setmana de la Cadena SER. Juntament amb altres de les veus més jocoses de la casa, Pere Aznar farà un repàs de les grans fites de la comèdia radiofònica. Des que va començar el seu camí a la ràdio fa més de vint anys, el locutor ha destacat pel seu enginyós sentit de l'acudit. Aquest hilarant espectacle transcorrerà sobre l'evolució de l'humor a l'últim segle.

'100 años de humor', amb Pere Aznar

Amb gairebé una desena de dates confirmades per tot Espanya, la gira '100 años de humor' arrenca el 9 de març al Teatre Principal Palma de Mallorca. En aquesta ocasió, Pere Aznar anirà acompanyat per Llum Barrera i Arturo González Campos. Una vetllada radiofònica d'humor impredictible. Aquests mestres de l'enginy desplegaran les seves ocurrències creant una experiència única on el passat i el riure convergeixen en un esquetx audaç d'ocurrències inèdites.

Pere Aznar

Pere Aznar

Un elenc de primer ordre per partir-se de riure

L'humor a la ràdio no sols proporciona diversió, sinó que també connecta amb l'oient fent que l'experiència auditiva sigui més agradable i participativa. Com diria Victor Borge, "el riure és la distància més curta entre dues persones". I això mateix passarà als teatres de la gira '100 anys d'humor'. Altres dels comediants que participaran en la gira són Javier Cansado, Héctor de Miguel, Raúl Pérez o Javier Coronas, entre d'altres.

Los Mariachis Vargas de Tecalitán amb Llum Barrera, Antonio Castelo, Javier del Pino i Pere Aznar als estudis de la Cadena SER a Madrid.

Los Mariachis Vargas de Tecalitán amb Llum Barrera, Antonio Castelo, Javier del Pino i Pere Aznar als estudis de la Cadena SER a Madrid.

Gira '100 años de humor'

Diuen que el somriure és contagios, però també el millor remei. La felicitat està a l'abast de les nostres mans. No la deixis escapar i vine a gaudir d'aquest espectacle en gira per una desena de localitats com Palència, Santiago de Compostela i Zaragoza, entre d'altres. Descarrega les teves invitacions a entrades.cadenaser.com i mantingues-te al corrent de les últimes novetats a centenariradiobarcelona.cat

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00