Centenari Ràdio Barcelona

La revista del Centenari

Un viatge per la memòria compartida del segle de vida de la ràdio i una reflexió sobre el futur del mitjà

Aquest 2024 Ràdio Barcelona fa 100 anys. La Cadena SER i el Grup Prisa ha volgut commemorar aquesta efemèride amb diverses accions al llarg de tot l'any. Una de les més destacades és la publicació d'aquesta revista, de la qual es va repartir una versió en paper el passat diumenge 19 de maig amb el diari El País, i que ara presentem en el seu format digital.

Aquesta revista commemora el centenari de la primera llicència de ràdio a Espanya, EAJ-1 Ràdio Barcelona, embrió d'Unión Radio i la posterior Cadena SER. És una invitació a celebrar la cultura, l'humor, la passió per l'esport, la curiositat per la vida. És el compromís de ser part activa en la construcció d'una opinió pública crítica i ben informada, substància primordial de la democràcia.

En aquestes pàgines es proposa recórrer un territori més, el de la memòria compartida del darrer segle i reflexionar plegats sobre el futur. S'hi troben les signatures de dones i homes que coneixen com ningú els secrets del nostre mitjà. Es pot comprovar la creativitat de les marques i anunciants que són part medul·lar de la nostra programació. Es pot veure la feina quotidiana dels equips que cada dia, les 24 hores, mitjançant les ones o els bits, al cotxe o a casa, en directe o en pòdcast, omplen l'antena de la SER de continguts amb altes dosis de criteri i professionalitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00