Música

L’”ontinyentí” Albert Sanz arriba aquest divendres a l’Echegaray

La Sedajazz Big Band & Albert Sanz prometen “interpretar música que no s’assembla a res que hagueu escoltat abans”

Albert Sanz - actuació Echegaray

Albert Sanz - actuació Echegaray

06:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652187761152/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

No és habitual començar una noticia fent una xicoteta contradicció al titular, però en aquest cas anem a fer-ho. Albert Sanz no és ontinyentí com a tal, però sí tota la família i ens explicava que li agrada la ciutat i que haguera volgut vindre més. Una vegada fet el matís, Albert Sanz és un reconegut pianista que forma part de l’espectacle Sedajazz Big Band & Albert Sanz, que arriba aquest divendres al Teatre Echegaray d’Ontinyent.

Fundat a l’any 1991, Sedajazz ha realitzat més de 700 actuacions en auditoris i festivals internacionals, i compta amb set treballs discgràfics com Three Deuces, De sentir latino, Muñequita linda, Horn flakes, L’emigrant, Compendium i Sinergian (amb el grup Valmuz), que avalen una reconeguda i impecable experiència.

Després d’actuar en destacats festivals internacionals, la ciutat d’Ontinyent tindrà l’oportunitat d’escoltar en directe a Sedajazz Big Band i al nostre mig veí Albert Sanz a partir de les 20:00 en un espectacle per a tots els públics amb una durada de 90 minuts. Tindrà un preu de 12 euros, 10 si s’adquireix l’entrada amb descomptes com la venta anticipada, el carnet jove, per a estudiants, pensionistes, discapacitats, aturats o grups de més de 50 persones.

Albert Sanz va passar per la nostra emissora on ens explicava que el concert versarà sobretot en les cançons del disc L’emigrant, presentat fa uns anys al Palau de la Música de València, però que també comptarà amb noves cançons ja que “abans de la pandèmia portàvem una seguida important de dos anys provant material nou, però amb la pandèmia va quedar aparcat. Per sort hem tornat a reactivar-nos i eixe material eixirà en gravació després de la gira”, matisa que “és material inèdit el que podreu escoltar a Ontinyent”, i ens avança que “sona increïble. Aquesta banda integra als millors músics de Jazz de la Comunitat Valenciana”.

Per fer una crida a la gent, ens explica que “els amants de la música podran gaudir d’un espectacle pensat en la música de la terreta, ja que el nostre jazz també està marcat per la música de banda”, finalitza el pianista explicant que “l’espectacle no és semblant a res que hagen escoltat abans. Sols per això ja paga la pena vindre a veure’ns, amb les oïdes ben obertes per gaudir d’una nova música”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00