Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
AVANTSALA A LA 676 EDICIÓ DE LA FIRA DE LES FIRES

Cocentaina celebra el Mig Any de la Fira de Tots Sants amb activitats d'oci, gastronomia i formació

La vila comtal, del 16 al 22 de maig, acollirà les XV Jornades Gastronòmiques, el II Congrés de la Xarxa Comercial i el I Fira Fest

La Fira de Tots Sants de Cocentaina celebrarà el seu Mig Any del 16 al 22 de maig. / Radio Alcoy

Cocentaina

La Fira de Tots Sants de Cocentaina celebrarà del 16 al 22 de maig el seu Mig Any assaborint la gastronomia local, amb formació i a ritme d'oci i música. L'última celebració de la Fira en dos caps de setmana i l'impuls que va donar a l'hostaleria i el comerç ha estat l'arrel de la iniciativa que està a punt d'encetar-se.

Serà el primer Mig Any d'aquest certamen comercial i cultural que té els seus dies grans al volant de l'1 de novembre. Així que, en ple maig, els contestants i contestanes i visitants podran submergir-se en part de l'essència d'una festa declarada d'Interés Turístic Internacional i Bé d'Interés Cultural (BIC) gràcies a una programació d'activitats organitzada des de l'Ajuntament de Cocentaina.

Des del proper dilluns 16 fins al diumenge 22 de maig, els establiments de restauració de vila comtal inclouran a les seues cartes sabors de la comarca amb motiu de les XV Jornades gastronòmiques, com ha explicat Eugenia Miguel, regidora de Fira, en Hoy por hoy Alcoy. Altra cita estarà lligada als expositors que participen en aquests esdeveniment i, també, al públic en general. Serà en el II Congrés de la Xarxa Comercial que està previst del 17 al 19 de maig al Centre Cultural El Teular. Les dos primeres jornades estan adreçades als venedors on, entre altres temes, aprendran sobre ferramentes de comunicació i màrqueting per a fires, la importància de l'accesibilitat en la indústria firal o millores i claus en l'atenció al client. El dijous 19, com ha avançat Miguel, la sessió estarà oberta a la ciutadania on la nutrició i els sabors de la Fira seran protagonistes.

El Mig Any clourà amb una estrena ja que el proper cap de setmana, del 20 al 22 de maig, serà el I FiraFest amb concerts a càrrec de grups de soul, jazz, pop o sessions de DJ a més d'una jornada dedicada al públic infantil. La regidora, durant l'entrevista, avança com sonarà estes activitats al recinte firal.

Cocentaina inicia el compte enrere per al Mig Any de la FIra de Tots Sants i a l'entrevista escoltaràs tots els detalls per gaudir de la cita.

Entrevista en 'Hoy por hoy Alcoy' a Eugenia Miguel, regidora de Fira, amb motiu del Mig Any de la Fira de Tots Sants de Cocentaina (12/05/2022)

12:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652361869030/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad