Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Política

Rebeca Torró, primera consellera d'Ontinyent

La fins al passat divendres Secretaria Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, ha promès este matí el càrrec.

Rebeca Torró - primera consellera ontinyentina

Rebeca Torró - primera consellera ontinyentina

13:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652706105081/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Rebeca Torró és la nova consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat del govern valencià. L'advocada ontinyentina ha concedit la primera entrevista a la nostra emissora, a la ràdio del seu poble. En la conversa que pots escoltar ara clicant al play, ha agraït les moltes felicitacions que li han arribat des del moment que Ximo Puig ho anunciava dissabte. Exalcaldes d'Ontinyent, responsables empresarials o membres d'associacions han telefonat o escrit a la política per donar-li l'enhorabona. Torró s'ha convertit en la primera persona d'Ontinyent que arriba a aquest càrrec. A l'entrevista hem parlat amb ella de la CV-60, del tren Xàtiva-Alcoi o de la candidatura a l'alcaldia d'Ontinyent. Escolta-la ara!

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00