Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Fútbol

Un imparable CD Ontinyent ja veu més a prop l’ascens

Els ontinyentins, després de guanyar per 7-0 al Simat, deuen vèncer a dos equips que ja han baixat

El CD Ontinyent va repetir el mateix XI que davant del CD Benifaió

Ontinyent

Tots els seguidors de la Primera Regional estaven d’acord en una cosa; el CD Ontinyent tenia davant del Simat CF l’encontre més complicat dels que li quedaven per disputar. No sols ho dèiem nosaltres, sinó que des d’Algemesí i Benigànim també es confiava en una ‘ajuda’ del Simat, un equip rocós i que competeix molt bé i que era l’escoll principal, però no van poder fer res davant d’un vendaval de futbol i gols ontinyentins.

Els de Cristian Ferrándiz ben prompte van començar avisant que anaven a per totes, i una gran jugada de Tono Huertas que finalitzava Víctor Navarro així ho demostrava. Bernat faria el segon abans del descans.

A la represa en vendaval va ser molt més clar, els gols van començar a arribar un darrere de l’altre, guiats sobretot per un superlatiu Cambreta que va marcar dos i va regalar altres dos per deixar el resultat final de 7-0, completant la golejada el doblet de Carlos Mas i un nou gol de Bernat.

Una vegada superat aquest “complicat” duel davant de l’equip saforenc, els ontinyentins tenen més prop que mai l’ascens a Preferent, una categoria amb la que van somiar les dos últimes campanyes i que sembla més prop que mai. Els de Ferrándiz hauran de vèncer al cuer, Ciutat d’Alcoi aquest cap de setmana a domicili, i en cas de fer-ho, disputarien l’última jornada contra el Beniarrés davant de la seua gent sabent que amb una victòria serien equip d’altra categoria.

Cal remarcar que els dos rivals que li queden al CD Ontinyent ja no es juguen res, ja ambdós ja han perdut la categoria i seran equips de Segona Regional la pròxima temporada, però així i tot des d’Ontinyent no es refien, i saben que els dos equips voldran guanyar al líder.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00