Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

Dues instal·lacions d’autoconsum col·lectiu abastiran d’energia verda 4 edificis municipals d'Ontinyent

Es situaran a les cobertes de la UNED i el CEIP Lluís Vives

Sayo Gandia - energia sostenible

Sayo Gandia - energia sostenible

09:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652881285481/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia explicava este dimecres al Hoy por hoy Vall d'Albaida una iniciativa que afavoreix el medi ambient, produeix estalvi econòmic i dona exemple a la ciutadania. S'abastirà d’energia verda fins a 4 edificis municipals amb dues noves instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum col·lectiu, les primeres de titularitat pública. Una d’elles, ubicada a la coberta de l’edifici de la UNED, dotarà d’energia tant a aquest centre com a la prefectura de Policia Local; mentre que la segona estarà a la coberta de la pista de futbet del CEIP Lluís Vives, associada a les oficines principals de l'Ajuntament.

A més a més, la regidora recordava que la ciutadania pot demanar cita a l’Oficina d’Economia Verda per assessorar-se en aquest tema i poder reduir la seua factura electrònica, així com s’estan realitzant xerrades informatives sobre autoconsum.

Clica al play de la fotografia i escolta l'entrevista realitzada a Sayo Gandia!

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00