100 Años, 100 Historias
Sociedad
La Punxa

Els ulls tancats

La Punxa de Juan Magraner "Els ulls tancats"

La Punxa de Juan Magraner "Els ulls tancats"

00:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654594428952/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Cal imaginar, per un moment, que seria de València amb una autovia en lloc d'un parc en el llit antic del Túria. Estaríem en una ciutat obligada per Europa a una revolució verda veient com ve l'agenda verda europea. Hui ha quedat confirmat, com assenyalava l'alcalde, que estem davant un projecte de tots a l'esquerra i a la dreta. Per això sorprén tant que altres projectes com l'ampliació del port que condemnaran indefectiblement el futur de València no troben més defensa política i mane la butxaca amb els ulls tancats. Econòmicament aquella autovia també haguera tingut efecte a curt i mitjà termini... A llarg ja veiem que no. Però ja sabem que no sempre aprenem i estem condemnant a València i als valencians ara que el model econòmic canvia a tota velocitat i té un futur verd obligat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad