Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Àngel Lluís Ferrando: "És una llàstima que la cantata i l'òpera d'Amando Blanquer de Tirant Lo Blanc sols es representaren en la seua estrena fa més de 30 anys"

El músic i compositor alcoià ha parlat en Hoy por Hoy Alcoy del seu llibre 'El Tirant lo Blanc fet música. Les composicions musicals inspirades en el Tirant Lo Blanc' basat en la seua tesi doctoral

Àngel Lluís Ferrando amb un exemplar del seu llibre 'El Tirant lo Blanc fet música'

El música, director i compositor alcoià Àngel Lluís Ferrando ha estat en Hoy por Hoy Alcoy parlant del seu llibre 'El Tirant lo Blanch fet música. Les composicions musical inspirades en el Tirant Lo Blanc'. Es tracta d'un publicació de la Universitat d'Alacant dins del seu departament de Filologia Catalana i el primer dins de la col·lecció de la Biblioteca Rafael Alemany Ferrer. La publicació està basada en la seua tesi doctoral. Precisament Rafael Alemany ha sigut un dels directors de la tesi junto a la catedràtica Llúcia Martín.

Àngel Lluís Ferrando parla sobre el seu llibre de la música del Tirant (21/06/2022)

16:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655809014636/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ferrando explica en l'entrevista que es pot escoltar en l'àudio adjunt el protagonisme del compositor alcoià Amando Blanquer que va fer una cantata i una òpera dedicada a aquesta emblemàtica figura literària valenciana, però "per llàstima tant la cantata en 1990 com la posterior òpera de 1992 sols es van representar en la seua estrena i ja no han tornat mai més a ser escoltades pel gran públic", explica el músic alcoià, entre altres aspectes molt interessants.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00