Opinión

Alguna cosa està minvant

Rubén Cervera, periodista

Rubén Cervera, periodista

Vostés han notat que alguna cosa s'està tornant més xicoteta? … Pues si, En el super no sols els preus d'alguns productes han pujat, ha passat una cosa digna de expediente X!!!! Molts productes han minvat, han vist reduït quasi de manera imperceptible la seua grandària o la quantitat, això sí, suposadament mantenint el preu.

Un exemple, una bossa de creïlles fregides, si habitualment tenia 20 creïlles, ara porten 15 i pel mateix preu, amb els Iogurts passa el mateix, conserven el preu, però amb 5g menys per terrina, un altre exemple són els sobres d'embotit a un euro que cada vegada tenen menys rodanxes, la margarina, la pasta o el cacao en pols, els formats habituals de la qual són aparentment iguals, en la pràctica tenen un pes menor.

La Columna de Rubén Cervera, periodista (29/06/2022)

01:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656495512232/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Doncs bé és una estratègia de màrqueting és legal, però malgrat això hi ha ja diverses marques que han sigut denunciades per l'OCU.

Si és que entre la pujada de la llum, la gasolina, el gas o els productes de primera necessitat no ens quedarà ni un euro per a anar-nos de vacances i després es queixaren que si ens quedem a casa!!!! A mi ja em fa por al fet que ens comencen a cobrar per respirar…. I cura que la culpa de tot la té la guerra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00