Sociedad
CULTURA

Abraçada artística i solidària per a Dori Cantó

Obres de la pintora alcoiana, que va faltar en desembre, s'exposen a la Fundación Mutua Levante fins al 29 de juliol i els beneficis de la seua venda i de les peces donades per 29 artistes seran per a SOLC

Exposició 'Dori Cantó. Una habitació pròpia'-Entrevista a María Jesús Cantó, María Guillem i María José Grau

Exposició 'Dori Cantó. Una habitació pròpia'-Entrevista a María Jesús Cantó, María Guillem i María José Grau

17:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656941217598/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La Fundación Mutua Levante acull l'exposició Dori Cantó. Una habitació pròpia com homenatge a la pintora alcoiana que va faltar el passat mes de desembre. No es sol un recorregut per la seua producció artística, també té una vessant solidària ja que els quadres estan a la venda i els seus beneficis seran per a SOLC, l'associació comarcal del suport i ajuda contra el cáncer.

María Jesús Cantó, germana de Dori Cantó; María Guillem, comissària de l'exposició, i María José Grau, presidenta de SOLC, han estat en Hoy por hoy Alcoy explicant el contingut d'aquesta proposta cultural i com els interessats i interessades poden "emportar-se un trocet de Dori a casa" i, al mateix, temps, ajudar als malalts de càncer i els seus familiars a través de la llavor que fa SOLC.

Però la solidaritat no es queda ahí perquè 29 aristes també han posat el seu granet de sorra i han aportat una de les seues obres per a la seua venda i, així, fer més grans els beneficis. En Industri.art es poden veure les obres que están a disposició.

L'exposició romandrà oberta fins al 29 de juliol en horari de dimarts a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad