Sociedad
INICIATIVA CREATIVA

Premiats els nou millors dibuixos del Mercat de la Zona Nord d’Alcoi

Els xiquets i xiquetes, entre 4 i 10 anys, reben els reconeixements a un acte celebrat a les instal·lacions del carrer Arquebisbe Domènech

Les xiquetes i el xiquet que han obtés els premis en el concurs de dibuix del Mercat de la Zona Nord d'Alcoi. / Simon Stutz

Alcoi

El concurs de dibuix del mercat de la Zona Nord d’Alcoi ja té els seus premiats. El participants, amb la seua creativitat, van realitzar diferents dibuixos que reflectien l’activitat o llocs d’aquest mercat situat al carrer Arquebisbe Domènech i el jurat ha decidit quins són els seleccionats per als guardons en cadascuna de les categories.

Rere la deliberació, i segons la informació facilitada per l’organització, el tribunal ha indicat que en la categoria de 3 a 6 anys el primer premi és per a Sofía Calafate (de 6 anys), el segon premi va per a Sara (de 6 anys) i el tercer correspon a Saúl Ayela (de 4 anys). En l’apartat de 7 a 9 anys, Daniela Hernández (de 8 anys) ha obtés el primer premi, el segon és per a Valeria (de 9 anys) i Gorka del Sol aconsegueix el tercer premi.

Per últim, en la categoria de 10 a 12 anys, el dibuix de Valeria (de 10 anys) és el que ha obtés el primer premi, Sara Ferri (de 10 anys) s’ha emportat el segon premi i el tercer és per a Elena Ramos (de 10 anys).

Els xiquets i xiquetes van rebre els premis en un acte celebrat en les instal·lacions del Mercat de la Zona Nord que va comptar amb la presència de Vanessa Moltó, regidora de Comerç; Pilar Herrero, presidenta del Mercat de la Zona Nord i Manolo Flores, president de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, entre d’altres personalitats, i de públic.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad