Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura

Andreu Valor presenta el seu nou disc ‘Un nou món’

El treball del cantautor contestà integra huit temes apostant per introduir aires pop, folk i noves textures sonores

El cantautor Andreu Valor i Maribel Vicedo en l'estudi de Ràdio Alcoi. / Ràdio Alcoi

Alcoi

Andreu Valor presenta el seu nou disc Un nou món en Hoy por hoy Alcoy. Un treball amb huit temes en què aposta per introduir aires pop, folk i noves textures sonores sense esborrar l’arrel de la cançó d’autor.

Andreu Valor presenta el seu nou disc "Un nou món" en 'Hoy por hoy Alcoy'

16:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1657287000375/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tretze roses, Valenta, Dorm, Si no som poble, T’enyore o Ho fem amb por són els títols d’algunes de les cançons d’aquesta proposta musical en què ha tornat a estar acompanyat per Blai Antoni Vañó i Héctor Tirado com a músics, arranjadors i productors de l’àlbum. La portada del mateix està dissenyada per Enric Alepuz i compta amb la fotografia de Rafa Cortés i el disseny d’il·luminació de Daniel Serrano.

Valor, en la entrevista en Ràdio Alcoi, ens ha contant el procés de creació i el resultat final d’Un nou món que ja sona als seus directes. Dins de la gira, hi estan les actuacions a Atzeneta d’Albaida (el 15 de juliol) i a Fageca (el 14 d’agost).

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad