Ocio y cultura

Fontanars dels Alforins retransmetrà l’òpera ‘Nabucco’ a la plaça del municipi

Serà l’únic municipi de la comarca on es podrà veure l’òpera de Verdi que s’interpreta a Madrid

Representació de l'òpera Nabucco de Verdi / del Real fotografia

Ontinyent

Fontanars dels Alforins serà una de les 150 ubicacions destacades a tot Espanya que retransmetran en directe l’òpera ‘Nabucco', considerada com el primer gran èxit de Giuseppe Verdi. Serà el plat fort de la Setmana de l'Òpera que celebra el Teatro Real de Madrid, i tindrà lloc aquest divendres a les 21 h. a la plaça Verge del Rosari del municipi.

Des del Museo Nacional Thyssen-Bornemisza o el Museo Guggenheim de Bilbao, passant per places de tot el territori nacional i fins i tot internacional, Fontanars dels Alforins se suma així a aquesta llista de llocs destacats que acostaran l’òpera als seus veïns, veïnes i visitants. A més, és l’únic a la comarca que oferirà aquesta possibilitat i es troba entre els quatre de la província de València que també ho faran, junt amb Ayora, Xirivella i Alcublas.

“Fa anys mai hauríem imaginat poder gaudir de la grandiositat de ‘Nabucco’ sense eixir de Fontanars dels Alforins i ara és possible gràcies a les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies” afirma la regidora de Cultura, Lourdes Micó.

Emmarcada en la programació d’activitats de l'Estiu Viu, és la segona vegada que la localitat ofereix una òpera en directe, amb qualitat de so i imatge òptima. Ja ho va fer amb ‘Il Trivatore’ l’any 2019 i ara repeteix l’experiència amb ‘Nabucco’.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00