Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Una exposició a Alcoi mostra 26 mirades fotogràfiques a les escultures de la UPV

Les pantalles de la galeria Media Art de l’IVAM CADA Alcoi exhibeixen les imatges realitzades per quinze alumnes del Taller de Fotografia i Patrimoni Escultòric de la UPV

Alcoi

El patrimoni escultòric a través de la mirada col·lectiva és el títol de l’exposició que es pot visitar a la Galeria Media Art de l’IVAM CADA Alcoi. Un recorregut digital per les 26 imatges que han realitzat alumnes del Taller de Fotografia i Patriomoni Escultòric de la UPV de març a maig de 2022. A través dels seus objectius, han enfocat el punt que han trobat interessant del patromoni que abraça el Museu Campus Escultòric (MUSEU) de la Universitat Politècnica de València, principalment del Campus de Vera.

En Tragaluz, de la mà de Bea Doménech, de l’Àrea de Fons d’Art de la UPV i comissària de l’exposició, hem conegut aquest porjecte. Una mostra amb fotografies dels alumnes Amparo Soler Gracia, Antonio Valera Bello, Esther Villajos Girona, Fernando Fornes Sebastiá, Haizeda Oliveira Urquiri, Inma Sans, Jéssica Juan Morales, Juan Pascual Plaza Villena, KRISOVA, Luis Fabián Chumpitaz Díaz, Mara Saenz Pajares, María Elena Muñoz Arocas, Salvador Signes Ivars, Sara Badia Pérez i Víctor Daniel Rodríguez Rodríguez.

L’exposició, que romandrà oberta fins al 31 d’agost, també està comissariada per Nacho Yusmin i Toni Colomina.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad