Sociedad

Bèlgida comptarà amb un consultori mèdic del Segle XXI

Serà possible gràcies a una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal de més de 302.000 euros

Imatge de l'actual centre de salut de Bèlgida

Ontinyent

L'Ajuntament de Bèlgida reformarà el consultori mèdic amb una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de 302.348,21€.

El consultori de Bèlgida data dels anys 60 i pertany a l'antiga tipologia de Casa del Metge, caracteritzada per situar el consultori en la planta baixa i la vivenda del metge en la primera planta. En l'actualitat dita vivenda es troba deshabitada i en desús. Actualment el consultori disposa d'una estreta sala d'espera, un consultori mèdic, una sala per a l'ATS, una consulta de pediatria i dos serveis separats per sexes no accessibles.

Amb l'actuació proposada s'ampliarà la planta baixa i s'habilitarà la vivenda de la planta superior, actualment connectada amb el consultori muitjançant una escala restringida. D'aquesta manera s'actualitzarà el consultori als estàndards actuals exigits en matèria d'accessibilitat, eficiència energètica i funcionalitat.

La planta baixa disposarà de recepció, una àmplia sala d'espera, tres consultes (metge, ATS i sala auxiliar), serveis separats per sexes accessibles i ascensor. La primera planta es situarà pediatria, una sala auxiliar, una sala d'espera específica de dita planta, un magatzem per al material sanitari, una zona de serveis i un xicotet magatzem per als utensilis i productes de neteja.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00