Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RÀDIO TEATRE

La Dependent i Radio Alcoy treballen en la versió radiofònica de 'Júlia'

Les actrius Pepa Miralles i Gloria Román, Vicenta i Júlia, mare i filla en escena, han explicat en Hoy por Hoy Alcoy detalls respecte a aquest innovador projecte, així com la seua experiència en l'adaptació teatral

Pepa Miralles i Gloria Román, en els estudis centrals de Radio Alcoy

Alcoi

El companyia teatral La Dependent i aquesta casa, Radio Alcoy, estan treballant per a donar forma a la versió radiofònica de la novel·la d'Isabel Clara Simó, 'Júlia'. En principi s'han gravat 12 capítols d'una duració que anirà entre els 15 als 20 minuts i que està previst que es puguen escoltar la pròxima temporada.

Pepa Miralles i Gloria Román parlen sobre la versió de ràdio de Júlia (01/08/2022)

15:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659358930657/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les actrius Pepa Miralles i Gloria Román, Vicenta i Júlia, mare i filla, han estat en Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy, explicant detalls d'aquesta experiència radiofònica i al temps també l'adaptació de la novel·la al teatre. Curiosament aquest dissabte 6 a les 22:30 hores es tornarà a representar en aquesta ocasió en el prestigiós festival 'Sagunt a escena', després de veure's a Valencia, Castelló, Alacant i Alcoi.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad