Gente

Arriba el primer gran cap de setmana de festes a La Vall d’Albaida

Aquesta nit se celebra l'entrada de Moros i Cristians d'Aielo de Malferit

Entrevista a Juanra Espí, Lola Domingo i Maria Jose Sanz, Aielo ja esta en festes

Entrevista a Juanra Espí, Lola Domingo i Maria Jose Sanz, Aielo ja esta en festes

09:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659099398_247_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

L’arribada del mes d’agost porta amb sí un catàleg molt gran de festes a La Vall d’Albaida. Des de l’inici del huité mes de l’any i fins a l’inici de setembre, pràcticament tots els municipis de la comarca celebren les seues festes. A pesar que les més famoses i reconegudes internacionalment són les d’Ontinyent, en la quarta setmana del mes, abans hi ha una gran varietat de festes i actes a la resta de municipis.

Arriba l’entrada de Moros i Cristians d’Aielo de Malferit

Aquesta mateixa vesprada ha arribat el dia que portaven 3 anys esperant a Aielo de Malferit. Des de 2019 que no hi havia entrada de Moros i Cristians i hui es tornarà a celebrar.

A partir de les 20:00 hores tindrà lloc l’entrada de Moros i Cristians del municipi. L’acte estrella de les festes d’Aielo de Malferit que tornarà a posar el vell de punta després de la pandèmia. Una vegada finalitze, la nit acabarà amb l’orquestra Gravity al pati del grup Nou.

Demà dissabte també serà un dia intens. Amb despertà, Diana de Gala a partir de les 8:30 del matí, la gran mascletà quan finalitze la solemne missa de les 12:00. Per la vesprada tindrà lloc la processó a les 20:30 i la retreta Mora i la pressa del castell per part del bàndol moro des de les 00:40. Diumenge el dia serà pràcticament idèntic al dissabte, sols que en lloc de en honor al Crist de la Pobresa serà en honor a Sant Engraci Màrtir, el que significa que la retreta serà del bàndol cristià, que recuperarà el castell.

Dissabte tindrà lloc l’orquestra Stradivarius mentre que diumenge serà la Mito la que actue.

Cap de setmana gran de les festes d’Otos

A Otos entrem al cap de setmana gran de les festes, i a pesar que ja havien començat, s’intensifiquen els actes durant el cap de setmana.

Aquesta vesprada comença la Festa amb la Baixada del crist de la Fe a les 20:00, la cercavila a les 20:30, la paella Gegant a les 22:00, on els festers duran la picaeta i la beguda, i el concert de la UM La Raboseta a partir de les 23:00. El dia acabarà amb la cordà.

Demà dissabte serà la recollida dels festers a càrrec de la U.M. La Raboseta a les 11:00, així començarà un dia que continuarà amb un vi d’honor a les 13:30 quan finalitze la Missa, un contacontes ja de vesprada a les 18:30, la processó a les 20:30 que donarà pas a un gran castell de focs artificials i la revetlla amb Seven Crashers.

Diumenge començarà amb una cercavila a les 11:30, que donarà pas a la Missa i veneració de la relíquia dels Sants Abdó i Senen i una mascletà. A les 20:00 serà la Muixeranga i a les 21:00 la processó. El sopar serà baix braç a les 22:00 al Poliesportiu i finalitzarà el dia amb la gala d’artistes locals 2022 a les 23:00 i la discomòbil Kraken quan finalitze la mateixa.

Presentació Festes d'Otos

Inicien les festes de Bèlgida

A Bèlgida donen inici hui mateix les festes, i en aquest cas ens toca dividir-ho en dos, ja que un dels grans esdeveniments és el raspall Festes de Bèlgida.

Aquesta vesprada a partir de les 17:30 comença el torneig de raspall amb la primera partida d’aficionats, que donarà pas a la primera semifinal de raspall de festes que enfrontarà a Punxa, Miravallés i Bossio contra Sergio, Marc i Rafa G.

Demà dissabte, de nou partida d’aficionats a les 17:30 i a les 18:30 la segona semifinal entre Monblanc, Jose i Gabi contra Boronat, Roberto i Sergi. El diumenge serà la gran final, tant la d’aficionats a les 17:30 com la dels professionals a les 18:30.

Pel que fa a les festes, primers actes del programa també demà dissabte. A les 23:00 serà el concert de la Unió Musical Belgidense a l’auditori municipal, mentre que a partir de la 1 tindrà lloc la cordà al parc Ausiàs March.

Per a diumenge tindrà lloc a les 19:30 un taller de fanalets que deixarà pas a la gimcana pirata a partir de les 20:00, ambdues activitats a la plaça de la Constitució. A partir de les 21:00 serà el Sopar de Festes de l’Associació de jubilats al pati de les escoles amb actuació musical del Duo la Trampa, i a partir de les 22:00 el passa carrer de fanalets amb l’Agrupació Musical Ben Bons.

Entrada de Moros i Cristians a Bèlgida en 2019

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad