Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
FESTES PATRONALS

Jaume Pascual: "L'Alqueria d'Asnar ha preparat un programa d'actes del que estem molt orgullosos"

L'alcalde de la població ha repassat en Hoy por Hoy Alcoy les diferents activitats organitzades que començaran aquest divendres amb el correfocs infantil de Dimonis Ratolins i demà amb els Dimonis Rafolins i la Factòria de So de les Illes Balears

Jaume Pascual, alcalde d'Alqueria, junt a dos programes d'actes de la població

Alcoi

L'alcalde de L'Alqueria d'Asnar, Jaume Pascual, ha estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy, per a repassar el programa d'actes amb motiu de les festes patronals de la localitat dedicades a Sant Miquel Arcàngel baix el lema 'Eixim de la penombra i ho celebrem amb alegria'.

Jaume Pascual, alcalde de Alqueria, habla sobre las fiestas de la localidad (16/09/2022)

12:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663329101095/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pascual recorda que si bé els dies centrals són el pròxim cap de setmana del divendres 23, dissabte 24, diumenge 25 i dilluns 26, amb l'Entrada del dissabte 24 a partir de les 18:30 hores, ja aquesta nit i demà hi ha dos cites importants. La primera d'elles serà aquesta nit amb els Dimonis Ratolins, un correfoc infantil i la segona demà des de les 21 hores amb els Dimonis Rafolins i els Dimonis Factòria de So de les Illes Balears.

Aquestes seran les úlitimes festes de Jaume Pascual com alcalde de la localitat després de més de quatre dècades.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad