Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

L’Escola Municipal de Teatre d’Alcoi té oberta la inscripció per a xiquetes i xiquets entre 4 i 7 anys

Rosa Fraj i Carlos Sellés, professors de l’EMT, conten en 'Tragaluz' com preparen el curs del que encara queden places lliures per a les classes dels grups dels més menuts

Tragaluz_Escola Municipal de Teatre d'Alcoi_Entrevista als professors Rosa Fraj i Carlos Sellés

Tragaluz_Escola Municipal de Teatre d'Alcoi_Entrevista als professors Rosa Fraj i Carlos Sellés

15:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663937759403/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’Escola Municipal de Teatre d’Alcoi està a punt d’encetar un nou curs. Serà el 3 d’octubre, on xiquetes i xiquetes, a partir de 4 anys, i els adults seguiran aprenent i expressant-se a través de les arts escèniques. Continuaran aprenent a les classes que s’impartiran per les vesprades a l’IVAM CADA Alcoi.

Rosa Fraj i Carlos Sellés, professor de l’EMT, han estat en Tragaluz avançant com preparen el nou any artístic que comptem amb 92 preinscripcions, tot i que encara queden places lliures en els grups de 4 i 6 anys i de 6 i 7 anys. És per això que animen als pares i mares a informar-se i a matricular als seus fills/es a l’EMT. Una atenció que els mateixos mestres fan pels matins a l’IVAM CADA o a través del correu electrònic emtdalcoi@gmail.com.

Una escola que no para perquè aquest mateix cap de setmana col·labora amb l’activitat Dansa i modernisme L’expressió del món interior que se celebrarà a la Casa d’Escaló, edifici que acull el conservatori municipal de música i dansa amb motiu de la Fira Modernista. I per a octubre, enceta projecte amb Ponts d’Igualtat.

De la matriculació i la previsió de treball han xerrat els professors de l’EMT durant l’entrevista en el suplement cultura del Ràdio Alcoi abans de donar la benvinguda a la temporada escènica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00