Sociedad

Arriba la cinquena edició del concurs de microrrelats del Molí Fariner d'Agullent

Fins al pròxim 23 d'octubre es poden enviar els textos

Imatge del Molí Fariner // Turisme Agullent

Ontinyent

Agullent inicia la cinquena edició del Concurs de Microrelats 'Molí Fariner'. El projecte segueix sota la tutela de la regidoria de Festes municipal.

Les bases del concurs es mantenen per a l'exercici de 2022. Els textos han de ser originals i inèdits, i amb una extensió màxima de 1.400 caràcters. Els microrelats es poden escriure en valencià o en castellà, encara que obligatòriament deuen contenir la frase "la mola va començar a rodar" / "la muela empezó a rodar". La temàtica és lliure, però tots aquells relats que fomenten el racisme, LGTB-fòbia o el masclisme seran desqualificats.

El termini de presentació dels textos és d'un mes, fins al 23 d'octubre. El lliurament s'ha de fer a través de la pàgina de Facebook 'Turisme Agullent'. D'entre tots els textos lliurats, el jurat en seleccionarà cinc, dels quals el públic general decidirà l'ordre final mitjançant una votació.

El primer premi obtindrà 100 euros en metàl·lic i una sessió de massatge al balneari per a dues persones a les instal·lacions ubicades annexes a l'edifici del Molí Fariner. La segona persona classificada guanyarà una nit per a dues persones a l'allotjament del Molí Fariner. El tercer, quart i cinqué premi, per la seua part, rebran una sessió de balneari per a dues persones. Totes les recompenses tenen validesa fins al 31 de març de 2023.

Segons la regidora de Turisme, Mari Sol Fernández, aquest projecte continua amb l'objectiu de "donar a conéixer el museu i fer treballar la imaginació d'aquelles persones que accepten el repte de crear una història en molt poca extensió". Fernández es mostra molt contenta per "l'acollida del concurs d'anys anteriors" i anima a la gent a "rememorar els relats guanyadors a la pàgina del Molí Fariner".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00