Más deportes
AIKIDO

Dos membres del Club Aikido Alcoi reben el 4t Dan

Club Aikido Alcoy OM

David Monerris (2n per l'esquerra) i David Cortes (4t per l'esquerra) amb la resta de membres del Club Aikido Alcoi Om a Saragossa

Alcoy

El passat cap de setmana, 24 i 25 de setembre, David Monerris i David Cortés reberen el títol de 4t Dan (o cinturó negre) d'Aikido als exàmens realitzats a la ciutat de Saragossa.

Una delegació del club formada per sis membres participà al curs i posteriorment els dos aikidoques superaren l'examen corresponent a aquest grau. L'examen va estar avaluat per alguns dels mestres més importatns d'Espanya.

És important explicar que, dins de la disciplina de l'Aikido, el 4t Dan és l'últim nivell que s'assoleix amb un examen i es considera com el final de la preparació tècnica dels practicants. A partir d'aquest nivell, la resta de Dans, fins arribar al 10é es concedeixen per pràctica, mèrits i trajectòria personal.

D'aquesta manera, els dos aikidoques alcoians passen a formar part d'un selecte grup de practicants que han assolit el màxim nivell tècnic. I, a més, reforça el treball desenvolupat pel club que recentment ha celebrat el seu 25é aniversari i, especialment, pel seu mestre, Bruno Balaguer, 6é Dan.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00