Política

Castelló de Rugat comptarà per fi amb l'esperat centre de majors

Els tràmits van començar en 2016, però fins ara havien tingut resposta negativa

El recuadre front a la unitat d'execució 1 és on es construirà el centre de majors de Castelló de Rugat

Ontinyent

La Diputació de València inverteix altres 17,5 milions d'euros per a finançar nous centres de dia i residències per a persones amb diversitat funcional en huit municipis de la província. Entre ells un centre de majors que es preveu construir a Castelló de Rugat. Per a ell, la Diputació transferirà les ajudes directament l'ajuntament després de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), perquè aquest puga posar en marxa les obres sobre el terreny municipals que ha disposat.

L'alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, qui va començar els tràmits l’any 2016 per a la construcció del centre de dia assegura que “Agraïm que la Diputació haja fet possible que aquest projecte vaja endavant. Les i els nostres majors tindran una atenció sociosanitària digna al nostre poble gràcies a aquesta ajuda de l'entitat provincial, després de la decepció que va suposar per al poble de Castelló al vorer que la conselleria desestimava la seua pròpia proposta de fer una residència."

La regidora d'Inclusió i Gent Gran, Vicenta Bosca assenyala que "Aquests 2 milions d'euros de la Diputació de València són un magnífic primer pas per augmentar les infraestructures socials per a Castelló de Rugat i la comarca. En qualsevol cas s'haurà de continuar demanant a la Conselleria de Polítiques Inclusives que reconega la necessitat de fer places residencials al nostre poble"

La responsable provincial de Benestar, Pilar Sarrión, destaca la importància de la “col·laboració institucional que va permetre impulsar en el seu moment 93 infraestructures socials als nostres pobles, amb centenars de noves places d'atenció social, i que ara amplia la subvenció a altres deu municipis que també havien presentat els seus projectes”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00